BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Geleceğin bisikleti ile tanışın

Xbox’un tasarımcısı Teague’nun geliştirmiş olduğu bu bisiklet sayesinde artık şehirde bisiklet kullanmak çok daha kolay ve eğlenceli olacak.

Abone ol

Teknoloji devi Microsoft‘un geliştirdiği Xbox‘ı tasarlayan ekip Teague, Oregon Manifest isimli bisiklet tasarımı yarışmasında tasarladığı Denny isimli bisikletle birinci oldu.

Teague’nin tasarladığı bu bisiklet sayesinde şehirde bisiklet sürmek artık çok daha kolay ve eğlenceli bir hal alırken daha az yorucu olacak.

Denny isimli bu bisiklet, birbirinden güzel özelliklere sahip. Denny isimli bisikletin gidonunu yerinde çıkarttığınız takdirde kendisini bisiklet zinciri olarak kullanmak mümkün oluyor. Ön bölgede bulunan değiştirilebilir depolama alanı sayesinde istediğiniz her şeyi taşımak mümkün oluyor. Lastiklere değen ufak bir fırça sayesinde ıslak yollarda giderken suyun üstünüze gelmesi de engelleniyor. Elektrikli olmasıyla birlikte Denny’nin yokuş asistanı ile yokuşlardan çıkarken normal bir bisiklete göre daha az yorulacaksınız.

gelecegin-bisikleti-ile-tanisin.jpg 

Otomatik olarak değişen vitese sahip olan Denny, kullanıcılarının harcadıkları eforu minimuma indiriyor. Çıkartılabilen bataryası sayesinde evinizde veya iş yerinizde kolaylık şarj etme imkanınız da oluyor. Fren ve sinyal lambalarının da bulunduğu bu bisiklette böylece şehir içerisinde bisiklet kullanırken güvenliğinizi de arttırmış oluyorsunuz. 

Denny isimi verilen ve geleceğin bisikleti olarak adlandırılan o bisikletin videosunu