BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,82
ALTIN 2.417,75
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Geleceği Birlikte Planlıyoruz

Erzurumlular, hemşehrileri olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya tam destek verdi. Başkan Yazıcı, “Bütün farklılıkların zenginliğimiz olduğu bilinciyle aynı topraklarda gelenek, görenek ve ananeleri yaşarken orda görüp Tuzla’da nasıl bir ortak pa

Abone ol

Erzurumlular, hemşehrileri olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya tam destek verdi. Başkan Yazıcı, “Bütün farklılıkların zenginliğimiz olduğu bilinciyle aynı topraklarda gelenek, görenek ve ananeleri yaşarken orda görüp Tuzla’da nasıl bir ortak paydada geleceği çizebiliriz, geleceğin güzel Tuzla’sını nasıl hazırlayabiliriz diye bunun planlarını 5 yıl boyunca yaptık.” dedi.
Tuzla Belediyesi ve hemşehri dernekleri işbirliğiyle düzenlenen Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de Erzurumlular bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Erzurumlular Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk, Serhan Kural ve Mehmet Çelikel, Erzurum derneklerinin yöneticileri ile Tuzla ve çevre ilçelerde yaşayan Erzurumlular katıldı. Erzurumlular Gecesi, www.tuzlaweb.tv tarafından canlı yayınlandı.

Başkan Yazıcı, Hemşehrilerine Teşekkür Etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada hemşehrilerine katkıları için teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Birlik, beraberlik, vatan ve millet sevgisinin en doruğa çıktığı, içinden ve sizlerden biri olmakla onur ve gurur duyduğum, canlarım, dostlarım, topraklarım hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Ülkenin birlik ve beraberliğine, geleceğine ve güvenliğine ne kadar bir çimento görevi yapmışsa Tuzla’da ortaya koymaya çalıştığımız bütün belediyecilik hizmetlerinde ve birlik, beraberlik çalışmalarında da aynı çimento görevi yapan bütün Erzurumlular’a yürekten teşekkür ediyorum. Tuzla’da belediye başkanlığı yaşadığım 5 yıl içinde hak, hukuk, vebal açısından şehri emin olarak yük aldığımı, aynı zamanda ailemin, vatanımın ve beni yetiştiren çevremiz ve topraklarımızla beraber bütün Erzurumlular’ın da yüzünü yerine düşürmeden hizmet etme çabasıyla çalıştım. Çok şükür yüzünü yere düşürmedim ve en iyi noktaya çıkardığımızı düşünüyorum.” dedi.

Tuzla Bilinciyle Geleceğe Kanat Açtık
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, birlik ve beraberliği kökenlerden günümüze ulaşan bağla yerine getirdiklerini söyledi. Gelenekleri Tuzla’da yaşattıklarını vurgulayan Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Tuzla’da çok sayıda hizmet yaptık ama özellikle birlik ve beraberlik için, sosyal yardımlaşmada çok önemli olan Gönül Elleri ile gönüllere hitap eden birlik ve beraberliği yaparak, bir mağdurun çevresinde toplanan, gönül elini uzatan birlikteliği oluşturduk. Yunanistan’dan Ağrı’ya Tuzla’da yaşayan herkesin memleketine gittik. Bütün farklılıkların zenginliğimiz olduğu bilinciyle aynı topraklarda gelenek, görenek ve ananeleri yaşarken orda görüp Tuzla’da nasıl bir ortak paydada geleceği çizebiliriz, geleceğin güzel Tuzla’sını nasıl hazırlayabiliriz diye bunun planlarını 5 yıl boyunca yaptık. Dernekçilikte ve cemiyetçilikte en iyi noktaya gelen ilçelerden birisi olduk. Tuzla bilincini oluştururken geleceğe kanat açtık. Sizi her zaman aramda, yanımda ve arkamda görmekten mutluluk duyuyorum.”
Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler Erzurumlular Gecesi’nde yöre kültürü tanıtıldı. Halk oyunları ve aşık atışmaları ile renklenen gecede, Erzurum yemekleri de tanıtıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede hemşehrileri ile birlikte halay çekti.