BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze'ye iki yeni hastane

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, iki hastaneyle ilçedeki sağlık hizmetleri kalitesinin artacağını bildirdi.

Abone ol

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Fatih Devlet Hastanesi yanına 550 yataklı 12 katlı hastane yapacaklarını, eski hastane binasını da Ağız ve Diş Hastanesi olarak düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

 Işık, iki hastaneyle ilçedeki sağlık hizmetleri kalitesinin artacağını bildirdi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram ile birlikte Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Rad. Dr. Hürcan Alpay'ı makamında ziyaret etti. Hastanenin eksiklikleri hakkında bilgi alan Işık, "Gebze'nin donanımlı bir hastaneye ihtiyacı var. Fatih Devlet Hastanesi yanına inşa edilecek 550 yataklı, 12 katlı dev hastane TOKİ tarafından yapılacak. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki aralık ayında temeli atılacak. Ayrıca eski Devlet Hastanesi binasını da Ağız ve Diş Hastanesi olarak düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu iki hastane Gebze'deki sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracak" dedi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, TOKİ tarafından yapılacak 12 katlı dev hastaneyle ilgili belediye meclisinden karar çıkarttıklarını belirterek, "Hastanelerimizi, acil servislerini sık sık ziyaret ediyorum. Fatih Devlet Hastanesi'nde acil servisin yükü gerçekten çok fazla. Yeni inşa edilecek hastane sağlıkta ciddi bir rahatlama meydana getirecek" dedi.