BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze Belediyesi'nden yeni meydan

Gebze Belediyesi, Arapçeşme Mahallesi’nde modern bir meydan ve park çalışması yapıyor.

Abone ol

Gebze Belediye Binası ve Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi karşısında yer alan Balkan Parkı’nda modernize çalışmaları devam ediyor.

Park ve meydan çalışmasını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “amacımız kent merkezi ve Eskihasar’da başlattığımız değişimi Gebze’nin her mahallesinde, şehrin her noktasında hissettirmektir. Balkan Parkı da kısa süre içerisinde hem park hem meydan görünümü ile Belediye binamızın çevresine ve Arapçeşme Mahallesi’ne ayrı bir güzellik katacak” dedi.

HALKIMIZ HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK

Caddelerden sokaklara, parklardan kaldırımlara kadar Gebze’nin her yerinde topyekün bir değişimi gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “ilçemiz gerek Gebze Belediyemiz ve gerekse Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerle hızla değişiyor ve güzelleşiyor. Yaptığımız her çalışmanın, her hizmetin kalıcı ve nitelikli olmasına özen gösteriyoruz. Gebze önümüzdeki günlerde estetik kalitesi yüksek proje ve hizmetlere daha fazla tanıklık edecek. Çünkü Gebze halkı her şeyin en güzeline layıktır” dedi.

GENÇLİK CADDESİ DE YENİLENECEK

Balkan Parkı önünden geçen Gençlik Caddesi’nin de yenileme programına alındığını vurgulayan Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Balkan Parkı ve cadde yenileme çalışması ile birlikte Gençlik Caddesi bambaşka bir görünüm kazanacak. Meydan ve cadde yenileme çalışması Gençlik Caddesi ve çevresindeki değişimi tetikleyecek. Bölge esnafı ve vatandaşlarımız dükkanlarını ve bina cephelerini güzelleştirme ihtiyacı duyacak” diye konuştu.