BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.422,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gebze Belediye Başkanı iddialı konuştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye birim müdürleriyle yaptığı aylık olağan toplantıda iddialı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

PROJELERİMİZLE KONUŞULACAĞIZ
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye birim müdürleriyle yaptığı aylık olağan toplantıda, Gebze’nin önünü açacak projelerin bir bir inşa edildiğini belirterek, “kaliteli, yetenekli, tecrübeli bir kadromuz var.

Çabamızı artıralım. Öyle projeler üretelim ki, Türkiye’de ses getirsin. Diğer belediyeler projelerimizi örnek alsın. Bunu yapabilecek birikim ve deneyimimiz var” dedi.

PROJELERİMİZ TÜRKİYE’DE SES GETİRMELİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği aylık performans değerlendirme toplantısını Eskihisar Old Castle Hotel’de yaptı.

Birim müdürleriyle düzenlediği aylık performans toplantılarını artık proje ve fikirlerin üretildiği ve tartışıldığı bir platforma dönüştürdüklerini kaydeden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “belediyeleri birbirinden farklı kılan projeleridir. Deneyimli, kaliteli bir kadromuz var. Farklılığımızı gösterelim. Öyle özgün projeler üretelim ki Türkiye’de ses getirsin” diye konuştu.

İSTANBUL’U GEBZE’YE ÇEKECEĞİZ

Eskihisar Sahil Projesi’nin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Köşker, “Eskihisar Kalesi’nde Rumeli Konserleri gibi organizasyonlar düzenleyeceğiz. İstanbul’u Gebze’ye çekeceğiz. Amacımız Gebze’yi konuşulan ve merak edilen bir şehir haline getirmektir” dedi.

Gebze Belediyesi’ndeki birim müdürlerinin çeşitli konularda önerdiği projelerin gündeme geldiği toplantıya Başkan Köşker ile birlikte Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kısbet, Yunus Tekin ve S.Mehmet Külte, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez ve daire müdürleri ile birim amirleri katıldı.