BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.540,21
HABER /  GÜNCEL

Evli çiftler bu adamın peşinde

İzmir'de, kocasını aldatan bir kadını takip ederek yakalanmasını sağlayan Müslüm Aslandaş'a iş teklifi yağıyor.

Abone ol

Aslandaş'ın dedektif gibi bir yakınının karısını takip ederek otelde yakaladığıyla ilgili haberlerin yayınlanması üzerine eşinden şüphelenen çiftler Aslandaş'ı arayıp dedektiflik teklifinde bulunuyor. Aslandaş da gönüllü dedektiflik yapacağını belirtti.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki çocuk babası M.B., akrabası Müslüm Aslandaş'ı arayarak karısının kendisini aldattığını, karısını takip etmesini istedi.

AŞIKLARI OTELDE BASMIŞTI

Genç kadını sabahtan akşama kadar dedektif gibi takip eden Müslüm Aslandaş (35), yasak aşk yaşayan çifti bir otele kadar takip etmişti. Bu haberin haber siteleri ve gazetelerde yayınlanmasının ardından Aslandaş'a dedektiflik teklifleri yağıyor.

GÖNÜLLÜ DEDEKTİFLİK YAPACAĞIM

Kendisine telefonla ulaşan birçok kişinin aldatıldığını düşünerek kendisinden yardım istediğini ifade eden Aslandaş, "Bende bu konuya meraklıyım. Bundan sonra isteyen herkes için para almadan gönüllü olarak dedektiflik yapacağım" dedi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ ALDATILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Karşıyaka'nın Bostanlı semti Şehitler Bulvarı'nda kafe işletmeciliği yapan evli ve iki çocuk babası Aslandaş, askerde aldığı kamuflaj eğitiminin bu konuda kendisine yardımcı olacağını belirtti.

ELEKTRİK DİREĞİNE ÇIKAN GENÇ KİM GELİNCE İNDİ?

[PAGE]

BAYAN ARKADAŞI GELDİ AŞAĞI İNDİ

Bodrum ilçesinde, kendisini bırakıp gittiği belirtilen bayan arkadaşını başkası ile görmesi sonucu yüksek gerilim hattı direğine çıkan genç, polise ecel teri döktürdü.

Olay, Yokuşbaşı Mahallesi Ballıkaya mevkiinde yaşandı. Dün akşam çevre sakinleri, bir kişinin makilik alanda yüksek gerilim hattı direğine çıktığı yönünde polise ihbarda bulundu. Olayın haber alınması üzerine enerji nakil hattındaki elektrik kesilirken, polisler genci aşağıya inmesi konusunda ikna etmeye çalıştı.

PAZARLIK SONUÇ VERMEDİ

Sağlık ekipleri ve itfaiye ekibi olay yerine geldi. Polisle pazarlık yapan U.A. isimli genç, ismini söylediği bayanın gelmesini, onun gelmemesi durumunda inmeyeceğini ve aşağı atlayacağını söyledi. Gencin çalıştığı belirtilen yangın söndürme cihazları satılan işyeri sahibi de olay yerine gelerek polise yardımcı olmaya çalıştı.

KIZ ARKADAŞI İKNA ETTİ

Bu arada polisin telefonla ulaştığı bayan, ekip otosu ile olayın yaşandığı bölgeye getirildi. S.G. isimli bayan makilik alanda polisle birlikte U.A.'nın tırmandığı direğin dibine gelerek gencin aşağı inmesini sağladı. Akşam saatlerinde çıktığı direkten gece yarısından bir süre sonra inen U.A. ile S.G. ayrı ayrı ekip otoları ile ifadelerine başvurulmak üzere Bodrum
İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

14 YAŞINDA DOĞUM YAPINCA KİM GÖZALTINA ALINDI?

[PAGE]

Şanlıurfa'da bir kişi kendisinden yaşça küçük olan 14 yaşındaki resmi nikahsız eşine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Kalecik köyünde meydana gelen olayda, 14 yaşındaki T.Ç. doğum sancısı tutması üzerine ailesi tarafından Şanlıurfa Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada doğum yapan T.Ç., yaşının küçük olması nedeniyle jandarmaya haber verildi.

AMCASININ OĞLU İLE EVLENDİRİLMİŞ

Olay yerine giden jandarma ekipleri yaptıkları incelemenin ardından, T.Ç.'nin aile rızasıyla amcasının oğlu A.Ç. ile evlendirildiği tespit edildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan A.Ç., "Cinsel istismar" suçundan ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DÜĞÜNDEKİ OYUN NASIL HASTANEDE BİTTİ?

[PAGE]

Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde bir düğünde gençler arasında oyun oynama meselesinden çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Düğün salonunun karıştığı olayda 1'i ağır, 2 kişi bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre olay dün akşam saat 22.00 sıralarında, Kocaali İlçesi'nde Bahçem Düğün Salonu'nda yapılan düğünde meydana geldi. Düğün sırasında erkeklerin sahnede oyun oynaması için anons yapıldı. Ancak bu esnada ismi açıklanmayan bir genç kız sahnede oyun oynamaya devam edince, kızın erkek arkadaşı Ferdi G. ve lise son sınıf öğrencileri 19 yaşındaki İsa Hamza ve aynı yaştaki Ensar Hünkar Cimbat arasında tartışma çıktı. Düğün salonundan dışarı çıkarılan gençler kavgaya burada da devam etti. 

Olayda Ferdi G., iddialara göre İsa Hamza ve Ensar Hünkar Cimbat'ı vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içerisinde kalan İsa Hamza, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ensar Hünkar Cimbat ise Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sırtından aldığı 5 bıçak darbesiyle yaralanan İsa Hamza'nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, Ferdi G. suçta kullandığı bıçakla birlikte gözaltına alındı.

KOCASI DİRETİNCE KARISI ÇILGINA DÖNDÜ

[PAGE]

Kahramanmaraş'ta bir kadın, ayrı yaşadığı ve boşanma şartlarını konuşmak üzere biraraya geldiği eşini silahla öldürdükten sonra bıçakla intihara kalkıştı.

Olay, gece saat 03.30 sıralarında Kahramanmaraş merkeze bağlı Hartlap köyünde meydana geldi. İddiaya göre Hacı Ahmet G. (29), üç ay önce kendisinden ayrılarak babasının evine dönen eşi Z.G.'yi (23) boşanma şartlarını konuşmak üzere evine çağırdı. Aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan çift arasında çocukların velayeti yüzünden tartışma çıktı.

ANNE TEK KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Hacı Ahmet G. çocukların kendisinde kalması şartıyla boşanabileceğini söylerken, anne Z.G. ise çocukları vermeyeceğini söyledi. Tartışmanın büyümesi üzerine genç kadın, yanında getirdiği ve içinde tek kurşun bulunan tabancayla Hacı Ahmet G.'yi ağır yaraladı.

KENDİSİNİ BIÇAKLA KESTİ

Daha sonra evin mutfağına yönelen Z.G., ekmek bıçağı ile kendisini boğazından, karnından ve bileklerinden olmak üzere 8 yerinden keserek intihara kalkıştı.

Silah sesini duyarak eve gelen Hacı Ahmet G.'nin babası Durdu G. oğlunu ve gelinini kanlar içerisinde bulurken, yaralılar Kahramanmaraş'taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Burada ilk tedavileri yapılan yaralılardan Hacı Ahmet G. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Z.G. ise Yenişehir Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Hacı Ahmet G.'nin cenazesi otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BABAANNEYİ BAKIN KİM ÖLDÜRDÜ?

[PAGE]

İzmir'in Bergama ilçesinde 62 yaşındaki bir kadın, torunu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Talat Paşa Mahallesi Saman Pazarı Sokak'taki evinde oturan Zülkade Keçeli (62), evdeki bir sandığın içinde ölü olarak bulundu.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, öldürülen kadının 18 yaşındaki torunu H.T'yi, Ulucami'nin tuvaletinde yakaladı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan gencin, parasını almak için babaannesini bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Kadının cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MAGANDA ARKADAŞINI BÖYLE VURDU

[PAGE]

Amasya'nın Suluova ilçesinde bir düğünde havaya ateş ederken silahı tutukluk yapan şahıs, silahın ateş alması sonucu arkadaşının ölümüne sebebiyet verirken, kendisini de elinden yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya'nın Suluova ilçesine bağlı Armutlu köyünde arkadaşının düğününde havaya ateş ederken silahı tutukluluk yapan Tuncer K. (39), silahındaki tutukluluğu gidermeye çalışırken ateş alan silahtan çıkan kurşun arkadaşı Fahrettin Yıldız'ın (39) kasığına isabet etti. Tuncer K. da elinden yaralandı.

Yaralanan evli ve 3 çocuk babası Fahrettin Yıldız, kaldırıldığı Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza kurşunu ile arkadaşının ölümüne neden olan Tuncer K. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İYİLEŞMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

[PAGE]

Bursa'da ayrı ayrı kullanması gereken hapları birlikte içtiği iddia edilen yaşlı kadının şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Murat Sokak üzerindeki kızının yanında kalan 72 yaşındaki Nezafet Yavuz, ayrı ayrı kullanılması gereken kalp haplarını birlikte yuttu.

İyileşmesi gerekirken durumu daha da kötüleşen yaşlı kadın, yakınları tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kalp hastası olduğu bildirilen Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Savcılık yaşlı kadının ölümünü şüpheli bulurken, Yavuz'un cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsiye kaldırıldı.