BIST 10.899
DOLAR 32,18
EURO 34,97
ALTIN 2.455,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gaziler Bursaspor'dan yer istiyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Turgut Çakmak, Bursaspor'un vazife malulü gazileri için yer istiyor.

Abone ol

İHA muhabirinin sorularını cevaplayan Turgut Çakmak, Bursaspor tribünlerinde vazife malulü gaziler için yer tahsis edilmesini talep etti.

Valilik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bursaspor yönetimine defalarca dilekçe vermesine rağmen yeşil beyazlı tribünlerde kendilerine yer ayrılmamasına üzüldüklerini kaydeden Çakmak, stadyum girişlerinde sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

Kıbrıs gazilerinin stadyuma rahat bir şekilde girmesine rağmen vazife sırasından yaralanan gazilerin maçlara giriş yapamadığını kaydeden Çakmak, "3 seneden beri başvurumuz sürüyor. Stadyum girişinde problem yaşıyoruz. Bizleri maçlara almıyorlar.

Terör mağdurları da stadyumda yer almak istiyor. Ama herhangi bir yanıt alamıyoruz. Başkanımız bize söz verdi. 40 veya 50 kişilik kontenjan talebimiz var. Önümüzdeki sezon Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını yakından takip etmek istiyoruz.

Fenerbahçe, stadyumunda gaziler için ayrı bir kontenjan verdi. Biz de aynı uygulamayı Bursaspor'dan talep ediyoruz" dedi.