BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,82
ALTIN 2.427,55
HABER /  GÜNCEL

Gaziantep'te bebeğini döven baba Yunus Göç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

GAZİANTEP'te yaşanan ve izleyenlerin kanını donduran 3 aylık bebeğe öldüresiye dayak olayı infial yarattı. 3 aylık öz bebeği Cihan Göç'e annesi yokken işkence eden, dayak atan cani baba Yunus Göç tutuklandı. Peki anne Semra Göç'ün gizlice çektiği video ile tutuklanan Yunus Göç kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve tutuklandı mı?

Abone ol

GAZİANTEP'in Şahinbey ilçesinde yaşanan ve izleyenlerin kanını donduran 3 aylık bebeğe işkence videosu infial yarattı, gündem oldu. Öz babası Yunus Göç'ün daha 3 aylıkken işkencesine maruz kalan bebek Cihan Göç Türkiye'nin yüreğini sızlattı. Çocuğuna daha önce de birçok kez işkence yaptığı anne Semra Göç tarafından açıklanan cani baba Yunus Göç gündem oldu. Birçok kez anneyi mutfağa yollayıp, bebeği öldüresiye döven Yunus Göç tutuklandı. Cihan bebeğin durumu ise hala kritik. 

3 aylık bebeğine şiddet uyguladığı görüntülerle Türkiye'yi ayağa kaldıran baba Yunus Göç’ün tutuklanması için binlerce kişi yetkililere seslendi. Günlerdir uyuyamadığını söyleyen anne Göç, eşinin en ağır cezayı almasını istediğini belirterek, “En ağır cezayı alsın hapse girsin. Cezasını çeksin. Hiç çıkmasın oradan” dedi.

Gaziantep'te yaşayan Yunus Göç, Kahvelipınar Mahallesindeki evinde ağlayan ve 3 aylık olduğu belirtilen Cihan isimli erek bebeğini dövmeye başladı. Ağlayan ve susmayan bebeği kafasına vurarak döven babanın şiddeti, bu sırada odada bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yaşananlara ilişkin görüntülerin sosyal medyadan yayınlanması ve tepkilere yol açmasının ardından polis ekipleri, babayı gözaltına aldı.

Cihan bebeğin annesi Semra Göç.

Görüntüleri çeken kişinin bebeğin annesi olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili konuşan gözü yaşlı anne Semra Göç, eşinin en ağır cezayı almasını istediğini belirterek, 'Beni mutfağa çay ve yemek yapmaya gönderiyordu. O sırada da çocuğu dövüyordu. O dövdüğü esnada kapı deliğinden bakmak istedim. Anahtarı çıkarıp delikten baktım. Çocuğun suratına avcunun içiyle vuruyordu. Birden çok kötü oldum, geri çekildim. Nefes alamadım. Nefesim kesildi.' dedi.

Cani baba tutuklandı: Gaziantep'te, ağlayan bebeğini dövdüğü için gözaltına alınan Yunus Göç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, Kahvelipınar Mahallesi'nde meydana gelen Cihan bebeğin darp edilmesine ilişkin soruşturmada baba Yunus Göç'ün gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi:

"29.11.2021 tarihinde ilimiz Kahvelipınar Mahallesi’nde meydana gelen bir aylık bebeğin darp edilmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Y.G. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Mağdur çocuğun şu an yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte olup, mağdur çocuğun annesinin ifade alım süreci Adli Görüşme Odasında devam etmektedir. Alınacak ifade ve elde edilen deliller gereğince mağdur çocuk için 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ve annesi için de 6284 sayılı Kanun uyarınca gereken tedbir kararları alınacaktır."

Bebeğin durumu nasıl: Gaziantep'te, babası Yunus Göç tarafından ağladığı için dövülen 2 aylık Cihan bebeğin hastanede tedavisi sürüyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Cihan bebeği, hayati tehlikesinin bulunduğunu belirten Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, "Gece saatlerinde Gaziantep Üniversite Hastanesi Tıp Fakültesi’nden direkt olarak hastamız hastanemize getirildi. Üniversite hastanesine de hastamız kafa travması olarak getirilmiş. Bebeğin babası tarafından darp edildiğini öğrendik. Üniversite hastanesinde yapılan ilk müdahalede beyinde kanama tespit edilmesinin ardından yoğun bakım olarak bebek hastanemize sevk edildi. Burada ilk tetkiklerin ardından biz de muayenemize başladık. Daha sonra çektiğimiz beyin tomografilerinde de beyin kanamasında bir artış görmediğimiz için şu an için cerrahi bir müdahale düşünmedik. Sürece medikal tedavi ile devam ediyoruz. Beyin kanaması geçirdiği için bebeğin hayati tehlikesi de devam etmekte" diye konuştu.