BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.532,10
HABER /  SPOR

Gaziantepspor karardı!

Celal Doğan Tesisleri’nin elektrikleri kesilince Gaziantepspor karanlıkta kaldı.

Abone ol

TEDAŞ’a olan 230 bin YTL borcu ödenmeyen Celal Doğan Gaziantepspor Tesisleri’nin elektrikleri kesilince futbolcular karanlıkta kaldı. Başkan İbdrahim Kızıl'ın girişimleri sonucu 2 saat sonra tekrar elektriklerin gelmesiyle futbolcular kısa bir ter antranmanı yapıp, moralleri bozuk bir şekilde dinlenmeye çekildi.

TEDAŞ Gaziantep Müessese Müdürlüğü, birkaç yıldan bu yana ödenmediği için 230 bin YTL’ye ulaşan Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri’nin elektrik borcunun ödenmesi için yönetimi yazılı olarak birkaç kez uyardı. Tüm uyarılara rağmen borç ödenmeyince külübün gelirlerine temlik koyduruldu. Bunun üzerine yönetim TEDAŞ ile borcun taksitlendirilmesi için girişimlerde bulundu. Bugün saat 17.00 sıralarında Adana Yolu üzerindeki Celal Doğan Tesisleri’ne giden TEDAŞ ekipleri, tesislerin elektriğini keserek, mühürleyip ayrıldı.

Konu hakkında bilgilendirilen Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, TEDAŞ Müessese Müdürü Ali Akbağ'ı arayarak elektriklerin açılmasını istedi. Ancak, aradan 2 saat geçmesine karşın tesislere elektrik verilmedi. Saat 19.00’da yapılması gereken antreman için tesislere gelen Gaziantepsporlu futbolcular da elektriklerin olmadığını görünce şok oldular.

Saat 19.15 sıralarında tesislere elektrik verilmesiyle Gaziantepsporlu futbolcular kısa bir ter antrenmanı yaptı. Ardından moralleri bozuk bir şekilde dinlenmeye çekiler.

Gaziantepspor’un önceki dönemlerindeki antremanlarını çok sayıda yönetici izlerken, bu antremanını sadece Başkan İbrahim Kızıl’ın menajer Hasan Çetinkaya ile izlemesi dikkat çekti.