BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  GÜNCEL

Gaziantepspor Başkanı'nın tweeti olay oldu! Akşener ne dedi?

Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin, Meral Akşener'in taktığı kulüp atkısına tepki olarak "seni o atkıya kurban ederim" dedi... Akşener, "Buyur gel birader bekleriz" cevabı verdi...

Abone ol

İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in Gaziantep mitinginde boynuna taktığı Gaziantepspor atkısı yeni bir polemiğin nedeni oldu. Bir vatandaşın verdiği Gaziantepspor atkısını takan Akşener, Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin tarafından tehdit edildi. Akşener de Kırıkkale'den Şahin'in tehdidine cevap verdi. 

TFF 1. Lig’i son sırada tamamlayan ve TFF 2. Lige'e düşen Gaziantepspor'un başkanı Hasan Şahin, Twitter hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Şahin, “Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. fetöcü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim” dedi.

BUYUR GEL BİRADER BEKLERİZ... İYİ Parti Genel Başkanlı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’ndan Hasan Şahin'e meydan okudu. Akşener, Şahin’e "Canımı alacakmış, bekleriz birader bekleriz" dedi. Akşener şöyle konuştu:

“Kamyonların konulmasıyla 15 Temmuz üzerinden bana FETÖ'cülük imasında bulunuyorsa haydi oradan be hadi oradan be! İnternette geziyor. FETÖ'cülerin yaptığı toplantıda ‘Fetullah Gülen ağabeyciğim' diyen sensin. Buradan Sayın Erdoğan'a sesleniyorum. Sayın Erdoğan çevrendeki herkes kendi FETÖ'cülüğünü örtmek için bana çemkiriyor. Yazıklar olsun. Kardeşim aynaya bak aynaya...”

“Belediye başkanıyla validen yüz alan Gaziantepspor Kulübü Başkanı ise beni tehdit ediyor Canımı alacakmış. Bekleriz… Bekleriz. Buyur birader buyur. Bir Türkiye düşünün cumhurbaşkanı adayının ölümle tehdit edildiği, başbakanın aynı cumhurbaşkanı adayına FETÖ’cü iması yaptığı, ama buna karşılık kılını bile kıpırdatmadığı Türkiye..." 

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN TEPKİ... Gaziantep eski Milletvekili olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ da, Hasan Şahin'e tepki gösterirken, “427 takipçisi olan ve adam taklidi yapan onu da iyi yapamayan bu kişi Sayın Akşener’e fetöcü terörist demiş. Zavallı terbiyesiz yaratık sana söylenecek her laf israf olur” mesajı ile tepki gösterdi.

KADINLAR HASAN ŞAHİN’İ PROTESTOYA GİTTİ!... Gaziantep Kulübü Başkanı Hasan Şahin’i protesto etmek üzere, İYİ Partili kadınlar, bugün saat 16:00’da kulüp binası önüne tülbent bıraktı.