BIST 10.214
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.403,81
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Gazi Üniversitesi öğretim üyelerine konut müjdesi

Gazi Üniversitesi'nde rektörlük seçimleri yaklaşıyor. Seçimlerin favori isimlerinden Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derviş Yılmaz, seçildiği takdirde öğretim üyeleri için Gazi Şehir'i hayata geçireceklerini müjdeledi.

Abone ol

Gazi Üniversitesi rektör adaylarından Prof. Dr. Derviş Yılmaz, Gazi Şehir ile üniversite personelinin konut ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi. Bu konuda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile yapılan prensip anlaşması çerçevesinde, projenin hayata geçirileceğini anlatan Yılmaz, öğretim üyeleri ve idari personele ucuz kredi için de gerekli görüşmelerin tamamlandığını söyledi.

Gazi'de rektörlük heyecanı sürüyor. Temmuz ayında yapılacak seçimler için rektör adaylarının çalışmaları sürerken, sandığın favori isimlerinden Prof. Dr. Derviş Yılmaz, Gazi Şehir projesinin detaylarını anlattı. Üniversite personelinin konut ihtiyacının hazırlanan projeyle giderileceğini söyleyen Yılmaz, bu konuda gerekli ön görüşmelerin tamamlandığını müjdeledi.

SOSYAL DONATILAR ARTIRILACAK

Gazi Üniversitesi'nin hem öğrenci hem de personel itibariyle Türkiye'nin en büyük üniversiteleri arasında yer aldığını söyleyen Yılmaz, son dönemde sayısı giderek azalan sosyal donatılar için de gerekli projelerin hazırlandığını ifade etti. Merkez yerleşkede tesis edilecek tesisler sayesinde üniversitenin bu ihtiyacının giderileceğini söyleyen Yılmaz, Gazi Şehir projesi hakkında da bilgi verdi.

ÜNİVERSİTE PERSONELİNE KONUT MÜJDESİ

Üniversite personeli için hazırladıkları Gazi Şehir projesiyle personelin konut ihtiyacının karşılanacağını kaydeden Yılmaz, bu konuda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile görüşüldüğünü ve prensipte anlaşma sağlandığını söyledi. İstenmesi halinde ucuz kredi için hem kamu hem de özel bankalarla gerekli girişimlerin yapıldığını anlatan Yılmaz, projede üniversitenin Mimarlık ve Mühendislik Fakülteleri'ninin de yer alacağını söyledi.