BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.410,68
HABER /  GÜNCEL

Gazi Mahallesi yine gerildi

Aralarında husumet olan birkişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Ailesi gergin bir geceye neden oldu.

Abone ol Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi’nde, aralarında husumet olan bir kişi tarafından silahla vurularak öldürülen 22 yaşındaki Burhan Turan’ın yakınları, gergin bir geceye neden oldu. Polisin uyarısına rağmen dağılmamakta direnen Turan’ın yakınları zaman zaman barikatlar kurup polise direndi. Polis, grubu biber gazı sıkarak dağıtabildi.

Burhan Turan (22) arkadaşlarıyla Gazi Mahallesi’ndeki bir bilardo salonuna gitti. Turan burada “aralarında husumet olduğu” belirtilen bir kişiyle karşılaştı. Tartışmaya başlayan iki tarafın yakınları da kavgaya karıştı. Yaşanan arbede sırasında göğsünden silahla vurulan Turan’ın cesedi İsmetpaşa Caddesi’ndeki Özel Gazi Hastanesi morguna kaldırıldı.

BARİKAT KURDULAR

Olayın duyulması üzerine hastane önünde toplanan Turan’ın yakınları ve arkadaşları, polisin uyarılarına rağmen dağılmayınca, Çevik Kuvvet ekipleri gruba müdahale etti. Ara sokaklara kaçan gruptakiler zaman zaman hastanenin bulunduğu caddeye gelerek çöp konteynerleri ve pazarcıların kullandığı tezgâhlar ile barikat kurup polise direnmeye çalıştılar.

Müdahale sırasında panzerlerle kaldırılan barikatları polisin hastane önüne geri gelmesinden sonra yeniden kuran gruptakiler, bir süre sonra yine hastane önüne geldiler. Polisin en son biber gazı kullanarak dağıttığı gruptakiler buradan uzaklaştırıldı.

Polis, Burhan Turan’ı vuran kişi ile kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.