BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.439,79
HABER /  MEDYA

Gazeteci İsmail Küçükkaya her sabah bakın ne yapıyor!

Haber programlarının sevilen ismi Gazeteci İsmail Küçükkaya, gazeteciliğin merak edilenlerini anlattı.

Abone ol

Muhabirlikten Genel Yayın Yönetmenliğine dek yazılı basının her aşamasında çalışan, ardından FOX TV'de başladığı televizyonculuk kariyerini kesintisiz 4 yıldır sürdüren Gazeteci İsmail Küçükkaya cevapla.tv'ye mesleğin merak edilenlerini anlattı.

'Sabah programına hazırlık için neler yapılıyor? Canlı yayına hazırlanırken nelere dikkat ediliyor? Sabah programının hazırlığı ne kadar sürüyor?' diye sorduğumuz  İsmail Küçükkaya o soruların yanıtını cevapla.tv için verdi:


"Ben FOX TV'de 4 yıldır sabah haberlerini sunuyorum. Tabi zor bir iş çünkü herkesten daha farklı saatlerde yaşıyor, herkesten farklı saatlerde uyuyorsunuz.

Çok erken saatlerde kalkıp işyerine gidiyorsunuz. Hazırlığımızın iki buçuk, üç saatlik bölümü sabah. Çünkü gazetelerin herkesten önce okunup analiz edilmesi gerekmekte. Gecenin haberlerinin yeniden gözden geçirilmesi, hazırlanması gerekmekte.

Ama biz İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat ekibi, bir sonraki gün hazırlıklarını öğleden sonra 15'de başlıyoruz. Çünkü bir dijital gazete hazırlıyoruz. Bir köşe yazısı yazıyoruz. Pek çok sürpriz ve görsel hazırlıyoruz. Dolayısıyla aslında neredeyse bütün güne yayılan bir hazırlık söz konusu."