BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.433,96
HABER /  GÜNCEL

Gazdan etkilendikleri şüphesiyle 14 işçi hastaneye kaldırıldı!

Karabük'te bir fabrikadan yayılan gazdan etkilenen 14 işçi tedavi altına alındı. İşçiler, sağlık kontrollerinin ardından taburcu edildi. AFAD ekipleri, soruşturma başlatılan sızıntıyla ilgili fabrikada incelemede bulundu.

Abone ol

KARABÜK Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir haddehanede çalışan 14 işçi, gazdan etkilendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken haddehanede yapılan ölçümlerde herhangi tehlikeli bir bulguya rastlanılmadı.

Olay, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir haddehanede meydana geldi. Öksürük, mide bulantısı ve gözlerde yaşarma oluşan 14 işçi, gazdan etkilendikleri şüphesiyle ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

AFAD ekiplerince haddehanede yapılan ölçümlerde herhangi tehlikeli bir bulguya rastlanılmadı. İşçilerin, yaklaşık 200 metre mesafedeki Karabük Meslek Polis Eğitim Merkezinde yapılan tatbikatta çevreye yayılan biber gazından etkilenmiş olabilecekleri öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.