BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  GÜNCEL

Camiye gitmek için evden çıkmıştı: Bursa'da vahşet!

BURSA'da evinden, "Yatsı namazına gidiyorum" diye ayrılan Mustafa Şen (66), sabah boş bir arazide kanlar içerisinde bulundu. Cinayeti aydınlatmak için harekete geçen polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Talihsiz adamın boğuşma sonrası boğazının kesilerek öldürüldüğü, katil zanlısına direnmek isterken ellerinden de yaralandığı belirtildi.

Abone ol

BURSA'da yatsı namazı için evinden çıkan bir daha da kendisinden haber alınamayan Mustafa Şen (66), boş arazide bir hurdacı tarafından boğazı ve el bilekleri kesilmiş halde ölü bulundu.

Merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesinde oturan evli ve 2 kız çocuğu babası emekli Mustafa Şen, yatsı namazını kılmak için camiye gitmek üzere evden çıktı. Ancak Şen geri dönmedi. Yakınları Mustafa Şen'e ulaşamayınca, gece saatlerinde Merinos Polis Merkezine başvurdu.

Ekipler, Şen'i arama çalışmalarını sürdürürken, ilçenin Küçükbalıklı Mahallesi Odun Depoları mevkindeki boş arazide bir kişinin yerde hareketsiz yattığını fark eden hurdacı, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Boğazında ve el bileklerinde kesik olduğu belirlenen cesedin, Mustafa Şen'e ait olduğu belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, Şen’in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.