BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33
HABER /  GÜNCEL

GATA'da tedavi gören asker şehit oldu

SUR'da devam eden operasyonlarda keskin nişancı tüfeğiyle yaralanan Uzman Çavuş Yetkin Erşan GATA'da şehit oldu

Abone ol

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile saldırısı sonucu ağır yaralanarak GATA'da tedavi gören uzman çavuş Yetkin Erşan şehit oldu.

Sur'da devam eden operasyonlarda 8 Şubat'ta PKK'lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği kanas ile saldırısı sonucu ağır yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan tedavi gördüğü Ankara GATA'da şehit oldu. Şehit Yetkin'in Hatay Payas nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

HATAY'DAKİ BABA OCAĞINDA YAS

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan uzman çavuş Yetkin Ersan'ın Hatay'ın Payas ilçesindeki baba ocağı yasa büründü.

Şehidin acı haberinin verilmesinin ardından babaevinin bulunduğu Yıldırım Beyazıt Mahallesi Özkul Çolak Caddesi'ne Türk bayrağı asıldı. Baba Yusuf ve anne İlknur Ersan'ın Ankara'ya gitmeleri nedeniyle taziyeleri şehidin dayısı Süleyman Şengül kabul etti.

EVİN EN KÜÇÜK OĞLUYDU

Sur ilçesinde, 8 Şubat'ta düzenlenen operasyonda yaralanan Ersan'ın bekar ve bir yıldır uzman çavuş olduğu öğrenildi. Ersan'ın evin en küçük oğlu olduğu bildirildi.