BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,64
ALTIN 2.385,84
HABER /  GÜNCEL

Gasp paralarını uçan halıda yedi!

Türk işadamlarını içkilerine uyuşturucu hap katarak uyutan ve paralarını çalan gaspçı paraları bakın nasıl yemiş?

Abone ol

Evinde yapılan aramada Ahmat Abu S.'nin özel bir teknikle Marmaris'te çektirdiği sevgilisi ile uçan halı üzerinde gezinti yaparken gösteren video filmi ele geçirildi.

Kendisini işadamı olarak tanıtan ve 1 milyon liralık mal alacağını söyleyip kandırdığı Türk işadamlarının içkilerine uyuşturucu hap atıp uyutarak paralarını çalan Ürdünlü Ahmat Abu S. (45), İstanbul polisi tarafından yakalandı. Ahmet Abu S., gasp ettiği paraları sevgilisi ile Türkiye'yi gezerek harcadı.

Evinde yapılan aramada Ahmat Abu S.'nin özel bir teknikle Marmaris'te çektirdiği sevgilisi ile uçan halı üzerinde gezinti yaparken gösteren video filmi ele geçirildi.

Operasyonu düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü polislerinin belirlemesine göre Ahmat Abu S., kandırmayı planladığı işadamlarına ihracaat için gerekli harçları yatırmak için birlikte Ankara’ya gitmeleri gerektiğini söyledi. Ahmat Abu S., işadamların “Belki lazım olur yanına yüklü miktarda para da al” diye de uyardı.

İşadamlarıyla Ankara’ya giden Ahmat Abu S., dönüş yolunda planını uygulamaya koydu. Ahmat Abu S., otomobil içinde işadamlarına içine uyuşturucu hap koyduğu içkiden ikram etti. Uykuya dalan işadamlarının parasını gasp etti ve otomobili terk ederek kaçtı. İşadamları otomobil içinde 24 saat uyuduktan sonra kendisine geldi.

Gasp Büro Amirliği'nde yapılan sorgusunda suçunu itiraf eden Ahmat Abu S., uyutarak paralarını gasp ettiği iki işadamı tarafından teşhis edildi. Ahmat Abu S. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Polis, Ahmat Abu S.'nin diğer mağdurlarını arıyor.