BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.393,69
HABER /  GÜNCEL

Çifte infazda şok gelişme!

36 yaşındaki kadın ve 8 yaşındaki kızı kafalarına birer kurşun sıkılarak öldürülmüş bulundu. Gelişmeler ise merak uyandırıcı...

Abone ol

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, başlarına kurşun sıkılarak katledilmiş halde bulunan Elif Okutan (36) ile kızı Yağmur Okutan'ın (8)öldürülmesinde kullanılan silahın, genç kadının babasına ait olduğu bildirildi.

Dün gözaltına alınan 6 kişiden biri ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Gözaltındaki Elif O'nun eşi Metin O, ağabeyi ve olaydan önce zarf içinde mektup verdiği öne sürülen komşusu Ç.A, 3 akrabası ile bir erkeğin sorguları sürüyor.

SİLAH KADININ BABASINA AİT

Gebze'nin Eskihisar köyünde ormanlık alanda cesetleri bulunan Elif Okutan ile kızı Yağmur Okutan'ın öldürülmesiyle alakalı ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Elif Okutan ile kızının kafasında ikişer kurşun izi tespit edildi. Kocaeli Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı incelemelerde, olayda kullanılan silahın Elif Okutan'ın babası Mehmet K.'ye ait olduğu tespit edildi. Baba Mehmet K., bir süre inkar etse de silahın kendisine ait olduğunu kabul etti.

Gözaltına alınan baba Mehmet K.'nin, kızının kendisinin oturduğu dairenin alt katında ikamet ettiğini belirterek, "Silah evdeydi. Silahı evden kimin aldığını bilmiyorum" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

KADIN TELEFONDA KİMLE KONUŞUYORDU?

Jandarma ekiplerince ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan baba Mehmet K.'nin gözaltında tutulan 5 şüpheli ile birlikte çarşamba günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan, Elif Okutan'ın eşi Metin Okutan, karısının biriyle telefonla konuşurken, "Bir daha beni ve çocuğumu göremeyeceksin" dediğini duyduğunu söyledi.