BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.398,57
HABER /  EKONOMİ

MSA'dan 'karın tokluğu'na eğitim!

MSA, “Yiyecek İçecek İşletmeciliği” kursuna kendi mekânını açmak, mekânı olup kendini geliştirmek isteyenleri bekliyor

Abone ol

2004 yılından bu yana verdiği mesleki eğitimleriyle öne çıkan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Profesyonel Aşçılık, Pasta Ekmekçilik eğitimlerinin yanı sıra “Yiyecek-İçecek İşletmeciliği” eğitimiyle de dikkat çekiyor. Kendi yerini açmak isteyenlerle hali hazırda mekanı olup kendini geliştirmek isteyenlerin katılabileceği eğitimde kursiyerler, cafe, restaurant, bar, coffee shop, bistro, wine bar ve benzeri mekanların yönetimi ile ilgili konularda sektörün tanınmış profesyonellerinden teorik ve pratik eğitimler alıyor.

Fizibilite çalışmalarından, menü hazırlanmasına, personel seçiminden stok kontrolüne, sponsorluk çalışmalarına kadar pek çok teorik ders ve soslar, çorbalar, deniz ürünleri, hamurişleri, kanepeler, mezeler, tatlılar, şarap eğitimi, servis standartları gibi pek çok uygulamalı dersten oluşan eğitimin sonunda öğrenciler T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sınavına giriyor ve MEB sertifikası alma hakkına sahip oluyor. Eğitim sonunda, kursiyerler kendi tesislerini işletebilecek veya işletmelerde profesyonel yönetici olarak çalışabilecek bilgi ve beceriye sahip oluyor.

28 öğrencinin katılabileceği “42. dönem Yiyecek-İçecek İşletmeciliği” eğitimi 8 Mart 2010 Pazartesi başlıyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe olmak üzere haftada dört gün verilecek eğitimde teorik dersler 3 saat, mutfak uygulamalı dersler ise 4 saat sürüyor. Bugüne kadar 750 kişinin mezun olduğu eğitiminin ücreti ise KDV dahil 3.500 TL.

Sınırlı sayıda kontenjanı olan eğitime kayıt için bu hafta son!

Programla ilgili ayrıntılı bilgiler www.msa.tc adresinden veya 0212 290 35 50 / 444 9 MSA nolu telefondan temin edinilebilir.