BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,53
ALTIN 2.382,35
HABER /  GÜNCEL

Gardıroptan hırsız çıktı

Dikmen'de bir kadın avukat evinde erkek arkadaşı ile birlikte dehşet dolu dakikalar yaşadı.

Abone ol

Dikmen'de bir kadın avukatın evine giren hırsız, yakalanacağını anlayınca, avukatı göz yaşartıcı spreyle etkisiz hale getirdi, hırsız genç, kadının meslektaşı olan erkek arkadaşını da silahla tehdit edip, evde bulunan çantayı alarak kaçtı. 


Alınan bilgiye göre, Ankara Barosu avukatlarından N.S, dün gece geç saatlerde erkek arkadaşı ve meslektaşı olan Ö.A ile Dikmen'deki evine geldi. Erkek arkadaşı için salondaki kanepeye yatak hazırlamak için yatak odasındaki gardırobu açan avukat, gardırobun içindeki kişiyle göz göze geldi.
Kimliği belirsiz kişi, genç avukata silah doğrultarak, sesini çıkarmamasını istedi. Saldırgan daha sonra avukatın kafasına elindeki silahla vurarak, diğer elindeki göz yaşartıcı spreyi de N.S'nin yüzüne sıktı. Yatak odasından salona geçen saldırgan, burada da avukat Ö.A'nın başına silahını dayayarak, ''İstersem ikinizi de öldürürüm. Sesini çıkarma'' dedikten sonra, Ö.A'yı başka bir odaya soktu.


Saldırgan daha sonra, portmantoda asılı bulunan N.S'ye ait çantayı alarak kaçtı. Olayın ardından polisi arayan avukatlar, şikayette bulundular.
Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, avukat N.S'nin çalınan çantasında bazı dava evraklarıyla belgelerin bulunduğunu tespit ettiler.


Kendine geldikten sonra polise ifade veren N.S, göz yaşartıcı gazın etkisiyle saldırganı göremediğini bildirdi. Avukat Ö.A ise saldırganın 1,65 boylarında, 30-35 yaşlarında, esmer tenli olduğunu belirtti. Emniyet yetkilileri, olayın hırsızlık amaçlı mı, yoksa avukat N.S'nin baktığı davalar nedeniyle ''gözdağı'' amaçlı bir saldırı mı olduğunun araştırıldığını kaydettiler.