BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  GÜNCEL

G.Antepli futbolculara saat hediyesi

Başkan İbrahim Kızıl teknik heyet ve futbolcuları Galatasaray galibiyetinden dolayı kutladı.

Abone ol
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan maçta Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden futbolcularına saat hediye etti.
Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde futbolcularıyla buluşan Başkan İbrahim Kızıl teknik heyet ve futbolcuları Galatasaray galibiyetinden dolayı kutladı.
Futbolculara Gaziantep'te futbol oynadıklarını hatırlamaları için birer saat hediye etmek istediğini belirten Başkan İbrahim Kızıl, "Dilerim hep böyle mutlu günlerimiz olsun. Futbolda ayaklar yere basacak. Her hafta yeni bir final maçı olacak bizim için. Oyunumuzu o şekilde oynayacağız." ifadelerini kullandı.
Camia adına tüm futbol takımına teşekkür eden Başkan Kızıl, "Bizler doğru işler yaptığımız müddetçe, sizler sahaya yüreğinizi koyduğunuz müddetçe, Allah da yardımcınız olur ve taraftarımızı, camiamızı, şehrimizi iyi şekilde böyle temsil eder onları mutlu ederiz. Sizler camiamızı ve şehrimizi mutlu ettiğiniz için, şehrim adına taraftarlar adına size teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Daha sonra Teknik Direktör Tolunay Kafkas başta olmak üzere tek tek tüm oyunculara saatlerini takdim etti.

Başkan Kızıl daha sonra, geçtiğimiz hafta alınan ve oldukça dikkat çeken yeni takım otobüsünü bizzat kullanarak test etti.

Gaziantepspor takımı yeni otobüsün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.