BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.413,13
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gandi hem 'çakma' hem de 'korsanmış'

Bağış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu taksicilerin sorunlarıyla vurdu.

Abone ol

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu taksicilerin sorunlarıyla vurdu:

"Taksicilerin en büyük sorunu korsan taksi, siyasetçilerin de "korsan ve çakma siyasiler"

Ankara'dan uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Bağış,İstanbul Taksiciler Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifine üye taksiciler tarafından karşılandı. Burada konuşan Bağış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu taksiciler üzerinden vurdu:

''İstanbullu taksici esnafı, Türkiye'nin, İstanbul'un uluslararası bir marka olması için çaba sarf ettiler. Onların en büyük sorunu korsan taksi, siyasetin en büyük sorunu da korsan ve takma siyasiler. Onun için ortak sorunlarımız var. Onun için ortak çalışacağız. Maalesef Türkiye'ye yanlış taksimetre kestiren, Türkiye'yi dolaştırmak, dolandırmak isteyen siyasiler var. Onlara karşı da birlikte mücadele edeceğiz.''

KORSAN SİYASETÇİLERDEN MUZDARİBİZ

Bağış, daha sonra taksiyle Florya Taksi Durağı'na gitti. Bir taksici esnafının, hükümetten korsan taksi sorununu çözmelerini ve denizdeki gemiler mazotu kaça kullanıyorsa, kendilerinin de aynı fiyattan kullanmak istediklerini, Başbakan Erdoğan'ın da bu sorunların çözümüne yönelik adım atacaklarını söylediğini belirtmesi üzerine Bağış, ''Bugüne kadar Başbakan Erdoğan'ın verip de yerine getirmediği sözü yok. O kolay kolay söz vermez. Gönlünüzü rahat tutun. Korsan, ortak sorunumuz, biz de korsan çakma siyasetçilerden muztaribiz. Her şeyin sahtesi kötüdür. Taksimetresiz siyasetçiler milleti yıllardır kandırdılar'' dedi.