BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Game of Thrones'un prensesi ölüm diyetinde!

Game of Thrones dizisinin başrol oyuncusu Emilia Clarke yeni projesi için ölüm diyeti yaptığını açıkladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinde canlandırdığı karakter ile ününe ün katan Emilia Clarke ölüm diyetine girdi.

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteri ile ününe ün katan güzel oyuncu Emilia Clarke yeni yer alacağı film projesi için ölüm diyeti yaptığını açıkladı. Game Of Thrones dizisinin yıldız oyuncusu yeni yer alacağı film projesi olan Terminator filmi için sıkı bir diyete girdiğini İngiliz basınına açıkladı.

emilia-clarke-1.jpg

Ünlü oyuncu Emilia Clarke yakın bir zamanda çekimlerine başlacağı yeni projesi Terminator filmi için kamera karşısına geçmeden önce ölüm diyeti tarzı bir diyet uyguladığını belirtirken ünlü oyuncunun nerdeyse hiçbirşey yemediği özellik tadı güzel olan yiyeceklerden elinden geldiğince uzak durmaya çalıştığı belirtildi.

emilia-clarke-2.jpg

Terminator filminde Arnold Schwarzenegger'in yanında bulunan Sarah Connor karakterini canlandıracak olan Emilia Clarke ayrıca hergün silah eğitimi aldığı ve bunun yanında kick box ve dövüş teknikleri içerek bir dizi ders aldığınıda açıkladı. Zor bir süreç içerisinde olan güzel oyuncunun üzerine diyet yapmasının korkunç bir durum olduğunu belirtirken engelleyemediği tek şeyin bir fincan çay olduğu oda günde 1 bardak ve şekersiz, kremasız olduğu belirtildi.