BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,60
ALTIN 2.387,19
HABER /  GÜNCEL

Game of Thrones ne zaman final yapacak bomba karar!

Game Of Thrones ne zaman final yapacak sorusunun yanıtı dizinin yapımcısından geldi. Game Of Thrones sevenler gelen bu son habere çok sevinecek. Game Of Thrones dizisi ile ilgili detaylar internethaber.com'da

Abone ol

Game of Thrones sezon finali kararı takipçilerini sevindirdi... Game of Thrones yapımcısı HBO'dan dizisinin sezon finali ile ilgili açıklama yaptı. HBO, merakla beklenen Game of Thrones finali ile ilgili neler söyledi?

Game of Thrones'un yapım firması HBO'dan dizinin sezon finali ile ilgili sürpriz haber geldi. Yapılan açıklamaya göre, dizinin 6. sezonunun finali bugüne kadarki en uzun Game of Thrones bölümü olacak.

Game of Thrones dizisinin 6. sezon final bölümü 69 dakika olacak.

GAME OF THRONES 9. YENİ BÖLÜM BOMBASI

Jon Snow ve Ramsey Bolton'un savaşına sahne olacak 9. bölümün süresi de 60 dakika olarak ekrana gelecek. İkilinin Winterfell için vereceği savaşa sahne olacak bölümde neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor.

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm fragmanı 

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölümünde Cercei İnanç'a meydan okuyacak. Büyük çatışmanın meydana geleceği Game Of Thrones'un 6. sezon 8. yeni bölümünde bu sahne ile nefesler tutulacak.

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanında Jaime, Cercei'ye olan aşkını başka bir kişiye itiraf etti. Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanında aşkını kime itiraf ettiğini göremediğimiz Jaime, Cercei'ye kavuşmak için her bir Tully'nin canını almaya hazır olduğunu da açıkladı. Tully'e savaş açan Jaime'nin Cercie'ye aşık olduğunu itiraf ettiği kişi ise merak konusu oldu.

Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölüm Türkçe fragmanında İnanç ile Cercei arasında savaş çıkacak ve Mountain, Cercei'nin intikamı adına herkesi öldürecek.

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm Türkçe fragmanında Çift Yüzlü Tanrı'nın tapınağındaki isimsiz kızın Arya'yı öldürüp öldürmediği netlik kazanacak. Arya isimsiz kızın elinden kurtulabildi mi? Tyrion Lannister iki hapsedilmiş ejderhalı Meereen şehrini dizgine getirebilecek mi?Game of Thrones 6. sezon 8. bölümünde ilgili bir sahne göremediğimiz Daenerys Targaryen'i neler bekliyor? Tüm bu sorular Game of Thrones 6. sezon 8. yeni bölümünde yanıt bulacak.