BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Game of Thrones 6. sezon 9. yeni bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı!

Game of Thrones 6. sezon 9. yeni bölüm Türkçe fragmanı için nefesler tutuldu. Game of Thrones 6. sezon 9. yeni bölüm Türkçe fragmanı ve 8. bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Game of Thrones 6. sezon 9. yeni bölüm Türkçe fragmanı nefes kesecek bir bölümün habercisi oldu. Game of Thrones'un 6. sezon 9. bölüm Türkçe fragmanı nefes kesti. Jon Snow'un her ihtimali göz önünde bulundurarak Melisandre ile yaptığı konuşma Jon Snow hayranlarını korkuttu. Game of Thrones 9. bölüm Türkçe fragmanı ve 8. bölüm özeti haberimizde...

GAME OF THRONES 6. SEZON 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Game of Thrones 6. sezon 9. bölüm fragmanında neler oluyor?

Game of Thrones 6. sezon 9. bölüm Türkçe fragmanı yayınlandı. Game of Thrones 6. sezon 9. bölümünde Winterfell'i kazanmak isteyen Ramsey Bolton ile Jon Snow arasında büyük bir savaş başlayacak. Kimin kazanacağının henüz bilinmediği savaşta Jon Snow'un evini tekrar geri alıp alamayacağı büyük merakla beklirken; Melisandre'ye 'Ölürsem beni tekrar diriltme' diyen Jon Snow'un repliği şimdiden akıllara kazındı. 

Game of Thrones'ta 6. sezon 9. bölüm sürprizi

Game of Thrones 6. sezon 9. ve 10. bölümüyle ilgili yapılan açıklama GOT hayranlarını çok sevindirdi. Game of Thrones yapımcısı dizinin 9. yeni bölümünün 60 dakika olarak yayınlanacağını söyledi. Nefes kesen bir mücadelenin ekrana taşınacağı Game of Thrones 6. sezon 9. bölümünde Winterfell kimin olacak sorusunun cevaplanıp cevaplanmayacağı ise merak konusu oldu. 

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm özeti

Game of Thrones 6. sezon 8. bölümünde Cercei, İnanç'a karşı savaş açmış ve elindeki gücü kullanmaktan çekinmemişti. Cercei'ye olan aşkını gizlemeyen Jaime ise önüne çıkan Tully'leri öldürerek Cercei'ye kavuşmanın yolunu bulmaya çalıştı. 

Game of Thrones 6. sezon 8. bölümde Cercei'nin emriyle İnanç bekçilerini öldüren Mountain ise herkesin korkulu rüyası oldu.

Game of Thrones'un kitabına göre bu sezon diziye veda etmesi beklenen Arya, isimsiz kız tarafından bıçaklanmıştı. Ağır yaralanan Arya, kitaptaki seyirden farklı olarak ölmeden yoluna devam ediyor. İsimsiz kızın Arya'yı öldürmesinden korkulurken, Game of Thrones 6. sezon 9. bölümünde Arya Stark isimsiz kızın canını alıyor. Ardından Çift Yüzlü Tanrı'ya olan bağlılığını bozarak evine dönmeye çalışacağını söylüyor. 

Daenerys Targaryen'in yokluğunda Meereen Şehri'ni yöneten Tyrion Lannister ise, büyük bir tehditle karşı karşıya kaldığı sırada Khalesi ejderhası ile birlikte yardımına geliyor. 

Game of Thrones 6. sezon 8. bölüm fragmanı