BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones 6. sezon 5. bölüm şoke eden sahne!

Game Of Thrones 6. sezon 5. bölümü nefes kesti. Game Of Thrones 6. sezon 5. bölümde özellikle Brann'in sahneleri GOT hayranlarını ekrana kilitledi.

Abone ol

Game Of Thrones 6. sezon 5. bölümü 22 Mayıs Pazar günü yayınlandı.

Game Of Thrones 6. sezon 5. bölümünde Jon Snow ve Sansa Stark Kuzey'i geri alma planlarını hızla uygulamaya koymaya çalışırken; Arya Stark ise İki Yüzlü Tanrı'nın evinde kendisini kanıtlamaya çalıştı.

Game Of Thrones 6. sezon 5. bölümde Khalesi eski gücünü elde etmeyi başardı. Jorah Mormot ise yakalandığı hastalık sebebiyle kendisini öldürmeyi düşündüğünü açıkladıktan sonra Khalesi'ye aşkını itiraf etti.

Game Of Thrones 6. sezon 5. bölümünde tüm bunlar yaşanırken Brann'in başına gelenler ise adeta nefes kesti. Geçmişe yolculuk ettiği sırada bir anda Akgezenler'in içinde kalan Brann liderlerinin kendisini işaretlemesi sonucu oldukça zor dakikalar yaşadı.

Brann'in 3 Gözlü Kuzgun ile yolculuk ettiği sırada Akgezenlerin izlerini bulmasıyla yaşanan dehşet izleyiciye aksiyon dolu sahnelerle yansıtıldı. Fakat hiç beklenmedik bir gelişme oldu ve Akgezeneler 3 Gözlü Kuzgun'u öldürdü. Brann'e 'Vakit geldi. Beni bırak!' diyen 3 Gözlü Kuzgun bir anda yok oldu.

Yolculuk sırasında tek kalan Brann'in Hodor'un başına gelenleri gördüğü anlar ise izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte o heyecan dolu sahnelerde yaşananlar: