BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.497,98
HABER /  GÜNCEL

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm final fragmanı

Game of Thrones 6. sezon 10. final bölümü Türkçe fragmanı yayınlandı. Nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Game of Thrones'un 6. sezon 10. final bölümü Türkçe fragmanını internethaber.com'dan izleyebilirsiniz.

Abone ol

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm Türkçe fragmanı HBO'da yayınlandı. Game of Thrones'un 6. sezon 10. bölüm Türkçe fragmanı dizinin hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm Türkçe fragmanında neler oluyor? Game of Thrones'un 6. sezon 10. bölüm fragmanını ve 9. bölüm özetini haberimizden izleyebilirsiniz...

GAME OF THRONES 6. SEZON 10. BÖLÜM FRAGMANI

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm Türkçe fragmanında İnanç'a boyun eğen Tommen, annesi Cercei ile Loras Tyrell'in Yedi'nin huzurunda yargılanmasını istemişti. Yedi'nin huzuruna çıkan Loras Tyrell'in işlediği suçları üstlenip üstlenmeyeceği akıllarda soru işareti bırakırken, Cercei'nin verilen karara boyun eğip eğmeyeceği merak konusu oldu. Cercei, yargılanmayı kabul ederek teslim olacak mı yoksa İnanç'a karşı elindeki tüm gücü kullanarak direnmeye devam mı edecek?

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanında Winterfell'i geri almayı başaran Jon Snow ile Sansa Stark arasında güvensizlik oluşacak. Sansa'ya birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyleyen Jon Snow, düşmanlara karşı kardeşi ile bir arada durarak ayakta kalmayı başarabilecek mi?

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanında ilginç bir gelişme de Sir Davos sayesinde yaşanıyor. Ve Melisandre'nin Jon Snow'a Stannis Baratheon'un kızını yaktığını anlatmasını sağlıyor.

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanında Littlefinger ise Sansa Stark'ın isteği üzerine, Jon Snow'un ordularının güçlenmesine yardım ederek Kanarya ordusunu getirmiş, Jon Snow'un Ramsey Bolton'u yenerek Winterfell'i geri almalarını sağlamıştı. Bunun karşılığında ise Sansa Stark'tan sevgisine karşılık beklenti içine giriyor. Peki bu beklentisine karşılık bulabilecek mi? Sansa, öğrendiği bu istek karşısında Littlefinger'a ne cevap verecek?

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanında Frey'ler ile birlikte Riverrun'da Brynden the Blackfish'i Riverrun'da yenmenin zaferini kutlayan Jaime Lannister'ı yeni bölümde neler bekliyor? Amcası ile birlikte yeni güçlerini kontrol etmeyi öğrenmeye çalışan Brann, Game of Thrones'un 6. sezon 10. bölümünde nelerle karşılaşacak?

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanında Ejderjaların Annesi Daenerys Targaryen ile Daario Naharis arasındaki aşk büyümeye devam edecek.Trion Lannister ile konuşan Daenerys Targaryen'in duyduğu 'Artık büyük bir oyunun içindesin. Ve büyük oyunlar korkunçtur.' sözü hangi gelişmelere gebe olacak? Trion Lannister'ın Daenerys Targaryen'in izniyle öldürmediği Efendi acaba intikam için tekrar Meereen şehrine saldırmayı deneyecek mi?