BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones 6. sezon 1. bölüm fragmanı

Game Of Thrones 6. sezona başlıyor ve 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Game Of Thrones dizisinin sezon finalindeki son bölümünde Jon Snow bıçaklanmıştı.

Abone ol

Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 1. bölüm fragramanı hem İngilizce hem de Türkçe olarak yayınlandı. İlk bölümünden itibaren merakla izlenen Game Of Thrones ( Taht Oyunları ) dizisinin 6. yeni sezon ilk teaserı ve Türkçe fragmanını sitemizden izleyebilirsiniz..

Hayranlarının merakla beklediği Game of Thrones (That Oyunları) dizisinin yeni sezonundan ilk teaser'ı yayınlandı.

Son yılların en çok izlenen dizisi Game of Thrones'un teaser’ında yeni sezona dair görüntülere yer verilmiyor.

GAME OF THRONES 6. SEZON 1 BÖLÜM

Eski sezonlara ait sahnelerin kesitlerinden oluşan teaser’da ağırlıklı olarak Jon Snow’un görülüyor olması, karakterin ölüp ölmediğine dair tartışmaları alevlendirdi.

GAME OF THRONES YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Game Of Thrones 6. sezona Nisan ayında başlayacak. Game Of Thrones dizisinin 6. sezon 1. bölümü ilk haftada izleyeci ile buluşacak. 

Game Of Thrones dizisinin 5. sezon son bölümünde Jon Snow'un öldüğüne dair görüntüler paylaşılmış, bu gelişme de Game Of Thrones hayranlarını büyük hüsrana uğratmıştı. Jon Snow'u canlandıran Kit Harington'un öldüğüne ve Game Of Thrones'un yeni sezonunda rol almayacağını açıklamasına rağmen dizinin hayranları sürpriz bir gelişmeyle karşılaşmak için beklemeye devam ediyor. Game Of Thrones'un yeni sezon fragmanında Jon Snow ile ilgili ipucu bekleyen izleyiciler, henüz çarpıcı bir tüyo ile karşılaşmış değil.


Game Of Thrones 5. sezon son bölümde neler yaşanmıştı?

Game Of Thrones'un 5. sezonundaki son bölümünde Jon Snow gece bekçilerinin hain planının kurbanı olmuş Alliser Thorne'un bıçak darbesiyle büyük şok yaşamış, ardındansa gece bekçilerinin saldırısına uğramıştı.

Game Of Thrones'ta Khaleesi ise arenada gladyatör savaşları sırasında suikastçilerin saldırısına uğramıştı. Onu korumaya çalışanların bir bir öldüğü saldırıda, Khaleesi ejderhasının yardımıyla kurtulmuştu. Önüne çıkan herkesi ağzından çıkan alevle yakıp, şehri yerle bir eden ejderhanın saçtığı dehşet ise akıllarda kalıcı bir yer etmişti.

GAME OF THRONES 6. SEZON İNGİLİZCE FRAGMANI