BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Deniz Seki bombası!

Sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanında Deniz Seki bombası var. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Deniz Seki cezaevindeki yaşantısından kesitler sunacak. Seki'ye Meryen Çakırbeyli eşlik edecek son bölüm izleyin..

Abone ol

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14.bölüm fragmanında Deniz Seki sürprizi var. Dizinin son bölümünde konuk oyuncu olarak katılacak Deniz Seki cezaevindeki yaşantısından kesitler sunacak. Deniz Seki'ye dizide hapse giren Meryem Çakırbeyli eşlik edecek. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Seki sahnesi ekrana kilitleyecek mutlaka izleyin. Dizinin görüntüleri ilk kez Sabah gazetesi yayınladı.

Deniz Seki'nin sahnesindeki görüntülerini Sabah gazetesi yayınladı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DENİZ SEKİ SAHNESİ İZLE

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölümde neler olacak? Silah ticaretinin yürütüldüğü masa açıkça devletin gazabına uğramıştır. Sadece Hızır Çakırbeyli ve diğer üyeler değil, onların aileleri de bu savaşın parçası olacaktır. Hızır, ateş hattının ortasında gibidir. Bir yandan Nevzat Çankırı ile mücadele ederken diğer yandan masaya kabul görmeyenlerin isyanlarıyla uğraşır.

 Meryem'i elleri kelepçeli görmek ise tüm aileyi derinden sarsar. Meryem'in gözaltına alınması Nazlı'nın aileye kendini kabullendirmek adına sarf ettiği tüm çabaları çöpe atar. Hızır da açıkça tepkisini gösterir Nazlı'ya. Hızır'ın bütün derdi Meryem'in "masumum" deyip serbest kalmasıdır. Meryem vicdanı ile ailesi arasında gelgit yaşamaktadır. Meryem vicdanının sesini dinleyip sıcak yuvasına dönmek yerine cezaevine girmeyi yeğler.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 14. BÖLÜM FRAGMANI

DÜNYA TELEVİZYONLARINDA BİR İLK

Dünya televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Cezaevinde kalan ünlü şarkıcı Deniz Seki, atv'nin dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için kamera karşısına geçti. Seki'ye Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır eşlik etti.

Deniz Seki'nin sahnesindeki görüntülerini Sabah gazetesi yayınladı.

DİZİDE KENDİNİ OYNAYACAK

Tam 13 aydır tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, cezaevi ortamında ilk kez atv dizisi için yapılan çekimlerde görüntülendi. Seki, böylece hayranlarıyla atv ekranlarından hasret giderecek. Seki, atv'nin izlenme rekorları kıran dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın cezaevinde yapılan 14'üncü bölümünde konuk oyuncu oldu. Böylece dünyada ilk defa, ünlü bir mahkûm cezaevindeyken bir dizide rol aldı. Dizinin sahneleri Seki'nin kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekildi. Seki, dizide Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı olarak izleyenlerin karşısına geçti. Seki, cezaevinde yazıp bestelediği şarkıyı da ilk kez dizide seslendirecek.

İLK GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

Dizinin yarın akşam yayımlanacak bölümünün ilk görüntülerine ve ünlü sanatçının 13 ay sonra ilk kez çekilen fotoğraflarına da SABAH ulaştı. Senaryonun çekimi için dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, önce Seki'nin ailesi ve avukatları ile temasa geçti. Ardından Adalet Bakanlığı'ndan özel izin aldı. Daha sonra dizi çekimleri için cezaevinde bulunan dizi oyuncularıyla Seki'ye haber gönderildi. Seki'nin de durumuna sıcak bakmasıyla herkesten sır gibi saklanan çekimler geçen perşembe ve cuma günleri Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti.

DİZİYE DAMGA VURACAK AĞLATAN REPLİK

Senaryoda Deniz Seki'nin içerde bugüne kadar yaşadığı, duyduğu gördüğü gerçek hikâyelerden izlere yer verildi. Deniz Seki'nin dizide en ses getirecek repliği ise Hallac-ı Mansur'a ait: "Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir... Acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir..."