BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaraylıları çıldırtan Cüneyt Çakır'ın derbi raporu!

Beşiktaş-Galatasaray derbisini yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 3 kez VAR'a gitti ve iki takıma toplam 8 sarı kart çıkardı. Beşiktaş derbisi için Vodafone Park deplasmanına gelen Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu ve hakem Cüneyt Çakır aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

Abone ol

Spor Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray Vodafone Park’ta karşılaştı. Mücadeleyi FIFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetti. Çakır, karşılaşmada toplam 8 sarı kart çıkardı.

Sarı-kırmızılılarda Fernando, Selçuk İnan, Mariano ve Eren Derdiyok, siyah-beyazlılarda ise Loris Karius, Adem Ljajic, Adriano ve Gary Medel sarı kart gördü.

Beşiktaş Galatasaray derbi maçı golleri ve geniş özeti

ÜÇ KEZ VAR'A GİTTİ

15. dakikada Beşiktaş’ın kullandığı çift vuruş sonrasında barajdan dönen top için VAR’a giden Cüneyt Çakır, pozisyon için penaltı kararı verdi.

FIFA Kokartlı hakem, 44. dakikada da ceza sahası içinde Domagoj Vida'ya yönelik elle oynama itirazları için VAR'a danıştı ve daha sonra oyuna devam etti.

42 yaşındaki hakem, 66. dakikada Necip’in ceza sahası içinde Onyekuru’ya müdahalesine önce penaltı dedi sonra VAR’a gitti ve Onyekuru’nun topa elle oynadığına karar verdi.

GALATASARAY TARAFTARINDAN BÜYÜK TEPKİ

Spor Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, Vodafone Park’ta Beşiktaş ile mücadele ederken, sarı-kırmızılıları deplasmanda taraftar yalnız bırakmadı.

Beşiktaş derbisi için Vodafone Park deplasmanına gelen Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu ve hakem Cüneyt Çakır aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

3 bin civarı taraftar, müsabaka boyunca takımlarına tezahüratlarla destek oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, maçın hakemi Cüneyt Çakır’a tepkili olurken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören aleyhinde de tezahüratlar yaparak istifaya davet etti.