BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'ın stadı boş kaldı

Taraftarlar, Türkiye Kupası'na veda eden takımlarını, Kardemir Karabükspor ile oynanan lig maçında yalnız bıraktı.

Abone ol

Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'den erken kopan, hafta içinde de Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden takımlarını, Kardemir Karabükspor ile oynanan lig maçında yalnız bıraktı.

52 bin kişilik Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmaya ilgi göstermeyen sarı-kırmızılı taraftarlar, kötü giden takımlarına destek vermedi. Stadın büyük bir bölümü boş kalırken, karşılaşma için 2 bin 400 bilet satıldığı, kombine bileti olan taraftarlarla birlikte yaklaşık 10 bin kişinin maçı izlediği öğrenildi. Karşılaşmayı az sayıda Kardemir Karabüksporlu taraftar da misafir tribününden takip etti.

TARAFTARLARDAN POLAT'A İSTİFA ÇAĞRISI

Galatasaraylı taraftarlar, Gaziantepspor ile oynanan kupa maçının ardından başkan Adnan Polat ve yönetime yönelik yaptıkları istifa çağrısını yinelediler. "Adnan Polat yeter artık istifa", "Yönetim istifa" diye bağıran taraftarlar, futbolcular için de "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" şeklinde tezahüratta bulundular. Ultraslan taraftar grubunun bulunduğu tribününe "İstifa da bir hizmettir" yazısı asıldı. Oldukça kızgın olan taraftarların, maçın başlamasıyla birlikte de takımlarına destek vermek yerine ıslık ve alkışlarla protestolarda bulunmaları dikkat çekti. Taraftarlar, "Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" tezahüratını söylediler. Taraftarlar, ilk yarı oynanırken "Adnan Polat bu takım senin eserin" diye tezahürat yaptı.