BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'ın sır gibi sakladığı isim!

Ligin ikinci yarısında çıkış yakalamak isteyen Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen Raul Garcia Escudero'yu renklerine katacak.

Abone ol

İspanyol kulübünün ikna edilmesi için seferber olan yönetim kesenin ağzını da açtı!

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Türk Telekom Arena'ya yeni bir kadro ile gitmek isteyen Galatasaray dört koldan atağa kalkarken, sır gibi saklanan transfer listesinin başında Raul Garcia Escudero'nun yer aldığı öğrenildi.

Cimbom'un, Atletico Madrid'in en önemli isimlerinden biri olan 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak için her türlü fedakârlık yapmaya hazır olduğu, futbolcunun menajeri ile de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. 2007-08 sezonunda Osasuna'dan Atletico Madrid'e 13 milyon Euro karşılığında transfer olan genç futbolcunun sözleşmesi 2012'de sona eriyor.

TİAGO'NUN GÖLGESİNDE KALDI

Orta sahada dinamo gibi çalışan, oyunu iki yönlü oynayabilen Raul Garcia için işler bu sezon pek istediği gibi gitmemişti. Juventus'tan kiralanan Tiago Mendes'in gelişiyle birlikte 11'deki yerini kaybetmeye başlayan Garcia, sık sık ikinci devrelerde oyuna dahil olmaya başlamıştı. Bu durumdan rahatsız olan Garcia'nın, G.Saray'ın teklifini değerlendirmeye aldığı bildirildi.

SIKI PAZARLIK YAPILACAK

Bu transfer için çalışmaları yürüten sportif direktör Adnan Sezgin, başkan Adnan Polat'a görüşmeler konusunda sık sık bilgi veriyor. Şu an bu transferin önündeki en büyük engel olarak Atletico Madrid'in bu oyuncu için biçtiği yüksek bonservis ücreti gösteriliyor. Raul Garcia için 6 milyon Euro isteyen Atletico Madrid'le yapılan sıkı pazarlıklar sonunda bu rakamın 4 milyon Euro'ya kadar çekilmesi hedefleniyor.

"İSTANBUL BANA UZAK DEĞİL"

B.Münih'te durumu belirsizlik taşıyan Van Bommel, Aslan'a yeşil ışık yaktı. Ülkesi Hollanda'da Telesport'a konuşan 33 yaşındaki ön libero, "6 aylık daha sözleşmem var. Kulübüm ile konuştum ama net bir ifade alamadım. Ama endişeli değilim. Sessizce tatilimi yapacağım ve neler olacağını göreceğim" dedi. G.Saray'ın ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirten Van Bommel, "Görüşmeleri menajerim yürütüyor. G.Saray'ın beni istediğinden haberdarım. İstanbul çok uzak değil" yorumu yaptı. Yıldız oyuncu, B.Münih'te Alman olmayan ilk yabancı kaptan olarak tarihe geçmişti.

İNGİLİZLER'DEN 'FAYE İDDİASI'

Ada'da yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Galatasaray'ın Stoke City'de oynayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Abdoulaye Faye'yi istediğini yazdı. Celtic'in de takibinde olan Senegalli yıldız, aynı zamanda ön libero mevkiinde de oynayabiliyor. Haberde Tuncay Şanlı'nın takımı Stoke City'nin menajeri Tony Pulis'in Faye'yi kadroda tutmak istediği, ancak G.Saray'ın da bu transfer için oldukça ısrarcı olduğu ifade edildi.