BIST 10.258
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.457,91
HABER /  GÜNCEL

Arda'nın beğendiği 4 Fenerli futbolcu

Galatasaray'ın kaptanı, ligde en beğendiği 11 futbolcu arasında ezeli rakiplerinden 4 isme yer verdi.

Abone ol

Bugün gazetesinden Orçun Özataş'ın haberine göre; Süper Toto Süper Lig'de ilk yarı geride kalırken, 17 haftalık maraton boyunca kuşkusuz en çok konuşulan isim Galatasaray Kaptanı Arda Turan oldu. Genç futbolcu kimi zaman özel hayatı, kimi zaman da futboluyla gündemi meşgul etti.

Her bölgede bir Kanaryalı
Arda Turan yaptığı son açıklamalarla yine çok konuşulacağa benziyor. Sarı-kırmızılı futbolcu, Sporbucks isimli internet sitesine verdiği röportajda ligin ilk yarısını değerlendirdi. 17 takım arasında en beğendiği oyunculardan bir 11 açıklayan Arda, bu takımda 4 Fenerbahçeli isme yer verdi. Sarı-lacivertli takımdan Volkan De-mirel'i kaleye koyan Arda, sağ bekte Gökhan Gönül, orta sahada Emre Bel özoğlu ve forvette de Niang'a yer verdi.

Yalnız Baros ile Servet
Buna karşın Arda'nın Galatasaray'dan sadece Servet Çetin ve Ba-ros'u ideal kadrosu na alması dikkatlerden kaçmadı. Türkiye'de çok iyi oyuncula-olduğunu belirten yıldız futbolcu en çok Trabzonspor'da oynayan Selçuk İnan'ı beğendiğini belirterek "Kendisini Galatasaray'da görmeyi çok isterim" dedi.

İşte İlk 11'i
Gökhan (F.Bahçe)
Servet (G.Saray)
Emre (F.Bahçe)
Quaresma (Beşiktaş)
Ferhat (Trabzon)
Selçuk (Trabzon)
Niang (F.Bahçe)
Baros (G.Saray)
Guti (Beşiktaş)
Ömer (Bursa)
Volkan (F.Bahçe)