BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,70
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'dan Danny Welbeck bombası

Gol yollarında problem yaşayan Galatasaray, ara transfer döneminde Arsenal'dan Danny Welbeck'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Abone ol

Galatasaray'dan Danny Welbeck harekatı. Sarı-Kırmızılılar, hücumdaki sıkıntıları çok yönlü forvet Danny Welbeck’le çözmeyi düşünüyor. Sezon başında Arsenal’le transferi için görüşmeler yapılmıştı ancak bir sonuç çıkmamıştı. İngiliz ekibinin yeni Hocası Unai Emery, 28 yaşındaki İngiliz forvetin gitmesine razı olmamıştı. Emery, Welbeck’i rotasyon sisteminde her noktada kullandı. Ancak kasım ayında Sporting Lizbon karşılaşmasında sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık Arsenal’in de planlarını bozdu. Topçular, yolları ayırmayı düşünüyor.

İYİLEŞME SÜRECİNİN İÇİNDE
Akşam'da yer alan habere göre; Galatasaray, Welbeck’i devre arasında getirmek istiyor. Arsenal cephesi de oyuncuya gelecek planları arasında yer vermedi. İngiliz basınındaki iddialara göre Galatasaray, Welbeck’i sembolik bir rakama devre arasında getirebilir. Oyuncunun da iyileşme sürecinde olduğu aktarıldı. Sarı-Kırmızılı takım yapacağı sağlık taramalarının ardından kararını verecek. Olmazsa sezon sonu iş bitecek. Welbeck’in de bu transfere sıcak baktığı, bir pürüz olmadığı tahmin ediliyor.

BAŞKA TAKVİYELER DE VAR
Fatih Terim, Porto karşılaşmasının ardından, “Çok transfer olacak. Gidenlerimiz de, gelenlerimiz de” açıklaması yapmıştı. Terim, diri bir Welbeck’i hücumun her bölümünde anahtar adam olarak kullanacak. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar’ın yine İngiltere’den takviyeleri yapması bekleniyor. Kriter ise ‘30 yaş’. Galatasaray bu doğrultuda Manchester City başta olmak üzere Premier Lig’den birçok takımla yakın temas halinde.