BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'dan böyle istifa etti: Çocuğumun kumbarasından para alıyorum

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Teknik Direktörü Sedat İncesu, ''Şu an Florya'dan evime yürüyerek gidiyorum. Beni çoluğuma çocuğuma rezil ettiler.'' diyerek istifa etti.

Abone ol

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Teknik Direktörü Sedat İncesu, resmi Twitter hesabından istifa ettiğini açıkladı. Galatasaray yönetiminin, Şampiyonlar Ligi için bütçe tahsis etmeyerek Avrupa'ya göndermediği Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın hocası, Twitter hesabından “Bitti…” yazarak ayrılığı duyurdu.

"REZİL ETTİLER"
İstifasıyla ilgili Fanatik’e konuşan İncesu, “Artık bu kadar dayanabildim. Bizi Avrupa'ya göndermemek için elinden geleni yapanlar sonunda kazandı. Aylardır bir kuruş almadım. Şu an Florya'dan evime yürüyerek gidiyorum. Beni çoluğuma çocuğuma rezil ettiler. Çocuğumun kumbarasındaki parasını alıyorum” ifadelerini kullandı.
''MOBİNGİN BÖYLESİNİ GÖRMEDİM''
Kabullenemeyeceği bazı hukuki ve şahsi durumların olduğunu vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Florya'dan çıktım, ilk girdiğim gün gibi 2005'te, tertemiz. Sadece ceketimi aldım, yürüyerek eve dönüyorum. Çünkü başka türlü eve gidemiyorum. Ben kulübüme zarar vermemek için neler yaptım, beni soktukları duruma hale bakın. Hayatımda çok şey gördüm de mobingin böylesini görmedim. Benimle alakalı durumların haricinde takımla ilgili olan durumları ise 3 Aralık'ta yapacağım basın toplantısında açıklayacağım. Bu takım üzerinden nasıl ekonomik istismar yapıldı hepsini çıkaracağım ortaya. Beni korkutup tehdit ediyorlar" diye konuştu.

''BİTTİ''
Öte yandan Sedat İncesu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Bitti" ifadesini kullandı.

GALATASARAY'DAN JET YANIT

Galatasaray Kulübü, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörlüğü görevini bırakan Sedat İncesu ile ilgili açıklama yayımladı.

İncesu'ya hiçbir maaş borcu olmadığının yapıldığı açıklamada tekerlekli basketbol takımı oyuncularına da maaşlarının zamanında ödendiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: " Tekerlekli Basketbol Takımımızın antrenörü Sedat İncesu, bir gazeteye verdiği demeçte, "...aylardır bir kuruş almadım...evime yürüyerek gidiyorum..." gibi ifadeler kullanmıştır. Camiamızı bilgilendirmek zorunlu hale geldiği için aşağıdaki açıklamayı yapmak gereği doğmuştur: Gerek Sayın Sedat İncesu gerekse Tekerlekli Basketbol Takımımız oyuncularına maaşları zamanında ödenmektedir. Kulübümüzün Sedat İncesu'ya hiçbir maaş borcu yoktur. Bu zor günlerde, Kulübümüz üstüne oynanan oyunlara karşı Camiamızın ihtiyatla yaklaşması ve teyakkuz halinde olması gerekmektedir."