BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta birincisi işte çeyrek altının sahibi

Gelinim Mutfakta'da 22 Kasım Perşembe günü yayınlanan 36. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı sorularının yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın haftanın dördüncü gününde öne çıkanlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın dördüncü günü tamamlandı. 22 Kasım Perşembe günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Hamsili Pilavları kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 22 Kasım Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın dördüncü gününde Cansu 14 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Ezgi, Hatice ve Elif ise 10 puan toplayabildi. 

Yarışmacıların toplam puanları şu şekilde; 

  1. Ezgi: 49
  2. Elif: 45
  3. Cansu: 45
  4. Hatice: 37

Gelinim Mutfakta 21 Kasım çeyrek altını kim kazandı işte günün birincisi

Gelinim Mutfakta Elif kimdir? 19 Kasım Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Elif dahil edildi. Aslen Ağrılı olan ve yarışmaya İstanbul Pendik'ten katılan Elif, 2 yıllık evli.

Gelinim Mutfakta Ziyafet kimdir? Elif Yeni'nin kaynanası Ziyafet Hanım da aslen Ağrılı ve yarışmaya İstanbul'dan katıldı. 

Gelinim Mutfakta 35. Haftanın Sonuçları: Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre 70 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 48 puan toplayan Betül ise yarışmaya veda eden isim oldu.