BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Galatasarayda şok gelişme

Galatasaray Yönetimi'nin 20 Aralık'ta yapılması için genel kuruldan yetki aldığı olağanüstü kongrenin iptali için dava açıldı.

Abone ol

Galatasaray Yönetimi'nin 20 Aralık'ta yapılması için genel kuruldan yetki aldığı olağanüstü kongrenin iptali için dava açıldı. Sarı-Kırmızılı kulübün üyelerinden Fırat Irmak açtığı davada, yönetimin 25 Ekim'de yetki aldığı olağanüstü kongre kararının iptalini talep etti.

Bilindiği gibi Adnan Polat Yönetimi döviz kurlarındaki öngörülmeyen artış sonrasında bütçede oluşan açığı kapamak için genel kuruldan yetki almıştı. 25 Ekim'de yapılan kongrede genel kurul Adnan Polat ve yöneticilerine bu yetkiyi vermiş ve 20 Aralık'ta bütçe depasmanının sağlanması için olağanüstü kongre kararı alınmıştı.

Fırat Irmak 25 Ekim'de toplantının yapıldığı GS Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nun küçük olması ve kulüp üyelerinin yeterli katılımının sağlanamadığı, çoğunluğun katılma talebini karşılamadığı teziyle, kongrenin iptali için geçen hafta dava açtığı öğrenildi. Fırat Irmak'ın avukatı Hakan Olgun yaptığı açıklamada iptal davasının önümüzdeki günlerde mahkemece görüşüleceğini bildirdi.