BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.472,01
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da ortalık karışabilir

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, son dönemde ciddi ciddi olağanüstü kongreye gitmeyi düşündüğü iddia edildi

Abone ol

Aysal ve arkadaşlarının işleri yolunda gibi gözükse de şok bir iddia ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. Fanatik gazetesi sarı kırmızılı camiada yaşandığı ileri sürülen huzursuzluğun perde arkasını yazdı.

Yaklaşık 4 aydır iş başında olan yönetim, bu süre zarfında önceliği transfere ve kısa vadeli borçların yapılandırılmasına verdi.

Ünal Aysal, özellikle transfer döneminde doruk noktasına ulaşan Ali Dürüst-Adnan Öztürk gerginliğinden son derece rahatsız. Bu durumun yönetim içerisindeki alışma ortamına zarar verdiğini düşünen Aysal, iki isimden biriyle yolları ayırmayı uzun süredir planlıyor. Bu konuda sonunda bir karara varan Başkan, 2-3 ay içerisinde olağanüstü kongreye giderek Ali Dürüst’ü, oluşturacağı yeni listenin dışında bırakacak, yola Adnan Öztürk’le devam edecek. Ayrıca Dürüst’ün yanı sıra mevcut yönetimden birkaç kişiyle daha yollar ayrılacak."

FATİH TERİM ÇEKİNCESİ

Ancak Ünal Aysal’ın bu planını harekete geçirme konusunda bir çekincesi var. Fatih Terim. Ali Dürüst’le tecrübeli çalıştırıcı arasındaki yakınlık, Başkan’ı düşündürüyor. Böyle bir hamleye, Terim’in sert bir tepki vermesinden çekiniyor. Aysal’ın bu konuyu bir süre daha düşünüp, sonunda kesin kararını vermesi bekleniyor.