BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,77
ALTIN 2.396,00
HABER /  SPOR

Galatasarayda neşeli idman

Haftayı galibiyetle kapatan Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de haftayı 3-0'lık Sakaryaspor galibiyetiyle kapatan Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada, Sakaryaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular hafif bir idman yaparlarken, diğer oyuncular ise istasyon ve şut çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Çalışmaya sakatlıkları bulunan oyunculardan Arda, Aydın ve Hasan Şaş katılmazken, Cihan kısa süre koşu yaptı. Sakatlığı düzelen Carrusca ise bugün takımla birlikte çalışmalara dahil oldu.

Diğer yandan, eşi doğum yapan Song'un Fransa'ya gittiği, Mondragon'un teknik heyetten izin aldığı, Hakan Şükür ile Orhan'ın bugün yapılacak bir ödül töreni için Sakarya'da kaldıkları, Mehmet Topal, Ferhat ve genç kaleci Fırat'ın da Ümit Milli Takım kadrosunda bulundukları açıklandı.

Futbolcuların çalışmada neşeli oldukları gözlenirken, antrenmana oğlu Hamza Yiğit'i getiren Ayhan bir süre onunla ilgilendi. Hamza Yiğit'le teknik direktör Erik Gerets de ilgilendi.

Yarını izinli geçirecek olan Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarına 1 Mayıs Salı günü devam edecek.