BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,72
ALTIN 2.429,31
HABER /  SPOR

Galatasarayda lig mesaisi

Cimbom, Pazar günü karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde 2007-2008 sezonun ilk haftasında 12 Ağustos Pazar günü karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı.
    
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda futbolcular, gol çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
    
Antrenmanda Feldkamp, 3 gruba ayırdığı takımın bir grubuna gol çalışması yaptırırken, daha sonra gruplara dönüşümlü olarak yarım sahada çift kale maç yaptırdı. Alman teknik adam, maçı sık sık durdurarak oyuncularına yapmalarını istediklerini anlatırken, karşılaşmada Lincoln yaptığı asist ve attığı gol ile antrenmanı izleyen taraftardan bol alkış aldı.
    
Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle uzun süredir tedavisi devam eden ve takımdan ayrı çalışan Aydın, bugünkü antrenmanda takımdaki yerini alırken, sakatlıkları süren Carrusca, Sabri, Çağrı ile ayak baş parmağında ağrıları olan Tomas takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde çalıştı.
    
ÜMİT KARAN'IN MR'I ÇEKİLDİ
Sağ adalesindeki zorlanma nedeniyle antrenmanda yer almayan Ümit Karan'ın MR'ı çekildi.
    
Kulüp doktoru Murat Çevik, deneyimli futbolcunun sağ adalesinde ağrılardan şikayetçi olduğunu ifade ederek, ''Ümit'in MR'ı çekildi. Sonuçlar henüz elimize ulaşmadı. MR sonuçlarına göre değerlendirme yapıp tedavisine başlayacağız'' diye konuştu.
    
Sarı-kırmızılı takım, akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.