BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.401,85
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da kilit onun elinde

Galatasaray'da kongre öncesi başkanlık için ismi geçenler, borçlar yüzünden adaylığını açıklayamıyor. İsminde birleşilen tek aday ise Selahattin Beyazıt.

Abone ol

Mart ayındaki kongreye sayılı günler kala başkanlık için ismi geçen adaylar, nabız yokluyor ama çoğunluk yönetime girerek görev almak istemiyor.

Üst üste şampiyonlukların kazanıldığı yıllarda, yedek listelerde bile yer alabilmek için kulis yapan birçok isim, şimdilerde ağır borç yükü ve sportif başarısızlığın altında kalmaktan çekiniyor.

Durum böyle olunca da, adı başkan adayı olarak anılan isimler, ne adaylığını ne de listelerini açıklayabiliyor.

Canaydın beklemede

Camia tek adayla seçime girilmesini isterken, Başkan Özhan Canaydın'a da yarıştan çekilmesi için baskı yapılıyor. Bu aşamada çekilmek istemeyen Başkan, listesine yönetimden birçok ismi alamıyor.

Mevcut durumda camianın tek aday olarak ismi üzerinde fikir birliğine vardığı Selahattin Beyazıt'ın ikna edilmesi için çaba harcanıyor. Canaydın'ın bile Beyazıt'ın seçime girmesi durumunda kayıtsız şartsız yarıştan çekileceği konuşuluyor.

Galatasaray'ın içinde bulunduğu bu ortam Selahattin Beyazıt'ı yeniden göreve soyunmaya zorluyor. Bu arada mali kongre öncesi gelecek hafta içinde birçok konunun açıklığa kavuşacağı vurgulandı.

Haber: Erhan Telli
Kaynak: