BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,85
ALTIN 2.393,15
HABER /  SPOR

Galatasarayda Jo şoku

Sakatlıklar nedeniyle faydalanamayan sarı-kırmızılı ekip dün de yeni transfer Jo'nun sakatlanıp oyundan çıkması ile şok oldu.

Abone ol

Sakatlıklarla başı belada olan Galatasaray'da dün üçüncü maçına çıkan yeni transfer Jo sakatlandı. Bileği şişen ve ödem oluşan Jo'nun durumu bugünkü MR'da belli olacak 

Galatasaray'a geldikten sonra ikisi ilk 11'de olmak üzere üçüncü kez sarı-kırmızılı formayı giyen Jo maçın henüz 36. dakikasında bileğine aldığı darbe sonrası oyundan çıkmak zorunda kaldı.

ÇOK SAKAT VAR

Kenara alınan Jo'nun durumunun henüz belli olmadığı, bileğinde şişlik ve ödem bulunduğu bildirildi. Bugün MR'ı çekilerek sakatlığına teşhis konulacak Jo'nun belki de ödem nedeniyle sağlıklı çıkmayacağı için MR'ının bile çekilememesi söz konusu. Jo'nun cumartesi günü Kayseri deplasmanına götürülmesi de beklenmiyor.

Halen sakatlığı olan ve nisan ayında sahalara dönecek Baros ile nisandan önce sahalara dönmesi için umut beslenen Kewell dışında Gökhan Zan, Hakan Balta ve Mehmet Topal ile yakında oynaması beklenen Sabri Sarıoğlu Cimbom'un sakat olan diğer oyuncuları...