BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.490,42
SPOR

Galatasaray'da flaş ayrılık! Serdar Aziz'le ipler koptu

Galatasaray'da Fatih Terim ile Serdar Aziz görüşmesinden ayrılık kararı çıktı. Fatih Terim, Serdar Aziz'e kendisine kulüp bulmasını istedi.

Galatasaray'da Serdar Aziz ve Fatih Terim arasında gerçekleşen görüşmenin olumsuz sonuçlanmasının ardından, deneyimli oyuncu takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Ayrıca sarı-kırmızılıların Rodrigues ile de yollarını ayırması beklenirken, Eren Derdiyok'a da kulüp bulması yönünde talimat verildiği öğrenildi.

Sezon başında Galatasaraylı Rodrigues'i kadrosuna katmak isteyen Suudi Arabistan temsilcisi Al İttihad ile dün gerçekleşen görüşmede her iki kulübün anlaştığı ve resmi teklifin yapılmasının beklendiği kaydedildi. Sarı-kırmızılılarda 1.9 milyon Euro alan Garry Rodrigues'in, Suudi ekibinden yıllık 4 milyon Euro'luk kazanç elde etmesi bekleniyor.

EREN'E 'TAKIM BUL' TALİMATI Öte yandan yöneticiler ile görüşen Galatasaray'ın golcü oyuncusu Eren Derdiyok için de "Takım bul" talimatı verildiği ve gelen tekliflerin değerlendirileceği belirtildi.

TERİM'DEN AÇIKLAMA Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'la yollarını ayırma kararı veren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, konuyla alakalı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ''Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine yeteneklerine saygı duyuyorum ancak çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum. Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'a kariyerlerinde başarılar diliyorum.''

Sitene Ekle