BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.488,22
MAGAZİN

Ebru Gündeş'le ilgili son dakika gelişmesi: Türkiye'de bunu yapamaz

Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında, hamile olduğu iddia edilen Ebru Gündeş'le ilgili çok konuşulacak bir son dakika gelişmesi gündeme geldi.

New York'ta yargılanan ve Türkiye aleyhine 'tanık' olunca serbest bırakılan İran asıllı iş insanı Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Gündeş'e yakın isimler çıkan iddiaları yalanlasa da Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında ünlü popçu hakkında bir son dakika gelişmesi paylaşıldı.

Gündeş'e çok yakın olan bir kaynak, "Her şeyi saklayabilirsin. Fakat hamileliği nasıl saklarsın? Yok öyle bir şey" diyerek hamilelik iddialarını kesin bir yok saysa da 'Söylemezsem Olmaz' yorumcusu Bircan Bali, üstüne basa basa şarkıcının hamile olduğunu yineledi.

Ardından Ece Erken, Ebru Gündeş'in şu anda Reza Zarrab'ın yanında olduğunu ve 12 Ocak'a kadar Amerika'da kalacağını ileri sürdü. Erken'in bu sözleri üzerine Bircan Bali, "Ebru Gündeş Türkiye'de bunu yapamaz" diyerek çok konuşulacak bir yorumda bulundu.

Bali, "Ben Ebru Gündeş gibi bir markaysam ‘hamile değilim' demek 'çocuğu aldıracağım' demektir. Hamileliği sonlandıracaksındır. O yüzden 'hamile değilim' dersindir" dedi ve Gündeş'in çocuğu Amerika'da aldıracağını iddia etti.

Sitene Ekle