BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45
SPOR

Burak Yılmaz Beşiktaş'a geldi sözleri Kemal Sunal'ı hatırlattı

Beşiktaş'la sözleşme imzalayan Burak Yılmaz'ın daha önce dört büyüklerde forma giydiği dönemde yaptığı açıklamalar Kemal Sunal'ın 'İnek Şaban' filminde söylediği 'damalarımı kesseniz kanım sarı-lacivert akar' sözlerini hatırlattı.

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz, Beşiktaş'la 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Burak'ın bonservisi için Trabzonspor'a 1 milyon euro ödeyecek. Milli futbolcu siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon euro ücret alacak.

Burak Yılmaz'ın yeniden Beşiktaş forması giyecek olması bazı taraftarlar tarafından olumlu karşılansa da ÇARŞI, bu transferden rahatsız.

TARAFTAR TEPKİLİ Burak Yılmaz’ı istemeyen taraftarlar, son gelişmelerin ardından sosyal medyada tepki fırtınası oluşturdu. Beşiktaş’ın en önemli taraftar grubu Çarşı’nın yaptığı açıklamada, “Kimse bu büyük taraftarı Beşiktaş ile sınamasın. Ne şerefimizden vazgeçeriz ne de hak yiyenleri buyur ederiz. BURASI BEŞIKTAŞ” ifadeleri yer aldı.

KEMAL SUNAL'I HATIRLATTI Öte yandan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı haberleri sosyal medyada büyük ses getirirken milli golcünün daha önce Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giydiği dönemlerde yaptığı açıklamalar Kemal Sunal'ın ''İnek Şaban'' filminde söylediği ''damalarımı kesseniz kanım sarı-lacivert akar'', ''damarlarımı kesseniz kanım sarı-kırmızı akar'' sözlerini hatırlattı.

Sitene Ekle