BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.425,32
GÜNCEL

Ceren Damar için gözyaşları sel oldu! Eşinden duygu dolu sözler

Çankaya üniversitesinde kopya çekerken yakaladığı öğrencisi tarafından vahşice öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar, fakülte önünde düzenlenen törenin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ankara'da Çankaya üniversitesi Balgat Kampüsü Hukuk Fakültesinde kopya çekerken yakaladığı 4. sınıf öğrencisi Hasan İsmail H. tarafından önce bıçaklanıp ardından tabancayla vurularak öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Fakülte önünde düzenlenen törende gözyaşları sel olurken, Damar'ın eşinden yürek yakan bir açıklama geldi.

Hukuk Fakültesi öğrencileri, akademisyenler ve Damar'ın yakınlarının katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Fakülte girişinde bulunan taziye masasına karanfiller ve Damar'ın fotoğrafları konuldu. Türk bayrağına sarılı tabutu başında annesi ve babası uzun süre gözyaşı döktü.

Damar'ın eşi ise, "Kendisiyle üç ay evli kaldım. Bana çok şey kattı. Asla kandan ve kötülükten yana olmayacağız. Yaşanan bu olay tüm Türkiye'ye bir ders olur ve sembol olur" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler