BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.425,22
POLİTİKA

AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki 111 projeyi tanıttı

AK Parti Ankara adayı Mehmet Özhaseki, 31 Mart 2019 yerel seçimlerini kazanması halinde Ankara'ya yapacağı projeleri sinevizyon eşliğinde tanıttı.

AK Parti Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimleri öncesi Ankara için hazırladığı projelerini basın toplantısıyla tanıttı. Özhaseki'nin projeleri arasında; çocuk şehirleri, millet parkları, 55 bin kişilik stat, kültür yolu ve akıllı şehir vadileri yer alıyor. Özhaseki'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

24 SAAT AÇIK KALACAK KÜTÜPHANELER ''Kültür yolu projesini Ankaramıza kazandıracağız. Özel yürüyüş yolları yapılacak. Onlarca proje var. İkinci başlığımız sosyal projeler alanında. Uyanık kütüphaneler... 24 saat açık olan mekanlardan bahsediyorum. Birçok öğrenci ders çalışmak için uygun fırsat bulamıyor. Bu kütüphaneler 24 saat açık olacak. 10 tane kadar 7/24 çalışacak kütüphaneler olacak.

ÇAY ÇORBA ÇAMAŞIR Öğrencinin yoğun olduğu yerlerde bu projeleri hazırladık. 3Ç diye tarif ediyorlar çay çorba çamaşır... Okul bölgelerinde girişlerde çocuklara kupa içerisinde çorba içebilecekleri imkan. Çamaşırını teslim edip okuldan çıkınca tertemiz alıp götürebileceği bir ortam.

Sitene Ekle
Etiketler