BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Galatasarayda büyük revizyon

Gerets’in görevine son vermeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, büyük operasyon için düğmeye bastı...

Abone ol Galatasaray’da Sportif Direktör olarak görev yapacak olan Kalli, futbol şubesinde tam yetkiyle çalışacak... Görevine son verilmesi planlanan Gerets’in yerine, Feldkamp’ın altında görev yapacak bir hoca aranıyor.

Sezgin ile Kalli, Almanya’da gizlice el sıkıştı, teknik direktör arayışları hız kazandı.

Teknik heyetin üstünde
Galatasaray'da büyük operasyon... Eric Gerets’in görevine son vermeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, düğmeye bastı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya’da gizlice bir araya geldiği Karl Heinz Feldkamp ile el sıkışırken, şimdiden projeler konuşulmaya başlandı. Kalli’nin yeni görevi Sportif Direktörlük olacak. Feldkamp’ın bu doğrultuda, futbol şubesinde tam yetkiyle çalışacağı ve teknik direktörün üzerinde yer alacağı öğrenildi.

Götz sıcak bakıyor...
Feldkamp teknik direktör arayışları çerçevesinde birkaç isimle görüşmeye başladı bile. Bunlardan ilki Hertha Berlin’deki görevinden ayrılan Falko Götz. Bir dönem Sarı-Kırmızılı kulüpte top koşturan Götz’ün bu teklife son derece sıcak baktığı belirtildi. Temasa geçilen tek isim Götz değil. Kısa süre önce Bülent Korkmaz da gündeme gelmişti. Ancak gerek Kayseri Erciyessporlu yöneticiler, gerekse Sarı-Kırmızılı camianın tutumu, bu girişimin askıya alınmasına neden olmuştu.

Sağlam ile konuşuldu
Sarı-Kırmızılı ekibin Ali Sami Yen Stadı’nda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’la görüştü. Genç hocanın, Feldkamp ya da başka herhangi birinin altında çalışma fikrine ilk etapta sıcak bakmadığı fakat, ‘hayır’ da demediği iddia edildi.

-M.Ali Sabuncu-Fanatik-