BIST 10.241
DOLAR 32,35
EURO 34,83
ALTIN 2.379,90
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'a PSV'ye kilitlendi

Sarı-Kırmızılılar’ın aradığı kanat oyuncusu olarak gösterilen Xherdan Shaqiri zora girince, Aslan da farklı alternatiflere yöneldi.

Abone ol

Zaman kaybetmek istemeyen Galatasaray'ın bu sezon PSV'de fırtına gibi esen Georginio Wijnaldum ile temasa geçtiği öğrenildi. 21 yaşındaki yıldız, sadece kanatlarda değil 10 numara pozisyonunda da forma giyebiliyor.

Sarı-Kırmızılılar’ın aradığı kanat oyuncusu olarak gösterilen Xherdan Shaqiri zora girince, Aslan da farklı alternatiflere yöneldi. Shaqiri için Basel’le temas kuran yönetim, 8 milyon Euro’ya kadar çıkmıştı. Ayrıca transferle bizzat ilgilenen Ali Dürüst, Basel yönetiminde görev yapan Galatasaray’ın eski futbolcusu Adrian Knup’la iletişime geçmişti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Avrupa’nın dev takımlarının da gözdesi olan Shaqiri’ye son bir talip daha çıktı. Premier Lig’in gözde takımlarından Tottenham’ın, Arnavut asıllı yetenek için 12 milyon Pound’ı gözden çıkardığı belirtildi. Bu gelişme üzerine Galatasaray, bir başka genç yıldız için hamlesini yaptı. Hollanda’nın son yıllarda çıkardığı en önemli oyunculardan biri olarak gösterilen ve PSV’de forma giyen Georginio Wijnaldum ile menacerler vasıtasıyla temas kurulduğu öğrenildi.

5 milyon Euro’ya gelmişti

Feyenoord altyapısından yetişen ve 2007 yılında, Feyenoord kulübüne ev sahipliği yapan Rotterdam şehrinde ‘Yılın yeteneği’ seçilen Wijnaldum,11 Kasım 1990’da dünyaya geldi. Her iki kanadın yanı sıra,10 numara pozisyonunda da görev yapan Wijnaldum, bu sezon başında 5 milyon Euro’ya PSV’ye transfer oldu. PSV ile Hollanda Ligi’nin ilk yarısında 17 maça çıkan siyahi futbolcu, 7 gole imza atarak oldukça dikkat çekici bir performans sergiledi. Aslan’ın, Shaqiri’ye ayırdığı bütçenin tamamını başarılı futbolcu için de önerebileceği belirtiliyor.

Kimdir?

Adı: Georginio Wijnaldum
Doğum tarihi: 11.11.1990
Doğum yeri: Rotterdam-Hollanda
Milli takımı: Hollanda
Mevkii: Orta saha
Oynadığı takımlar: Feyenoord, PSV