BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,07
ALTIN 2.464,86
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'a imza atmaya geliyor

Transfer çalışmaları sürdüren Galatasaray’ın anlaştığı Medical Park Antalyasporlu futbolcu Necati Ateş, sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a geliyor.

Abone ol

Antalyaspor ile sözleşmesini fesheden Necati Ateş, Galatasaray'a imza atmak için 13:30 uçağı ile İstanbul'a geliyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'un golcü oyuncusu Necati Ateş, Galatasaray'a transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu söyledi.

Tecrübeli oyuncu NTVSpor'un canlı yayınında telefonla görüşlerini açıklayan Necati Ateş, Galatasaray7ın kendi yuvası olduğunu belirterek, ''Transferim son 3 gün içinde gerçekleşti. sezon başında da böyle bir hamle olmuş ama gerçekleşmemişti. Menajerim ile Galatasaray kulübü görüşmeleri sürdürdü. Anlaşma sağlandı, ben de imza için İstanbul'a geleceğim.'' dedi.

YUVAMA DÖNÜYORUM, ÇOK MUTLUYUM

Necati Ateş, transferiyle ilgili gelişmeleri Antalya'dan takip ettiğini, iş bitince de İstanbul'a gelmek için yola çıktığını söyledi. Necati şöyle konuştu:

''Buradan Fatih Terim hocama çok teşekkür ediyorum. Bana olan güvenini boşa çıkarmamaya çalışacağım. Zaten Galatasaray takımı çok iyi oyunculardan kurulu. Ben de yuvama dönüyorum. Bundan daha mutluluk veren başka bir şey olduğunu da sanmıyorum''

Necati, Medical Park Antalyaspor'dan alacağı olan 500 bin dolardan vazgeçtiğinin hatırlatılması üzerine ise, ''Benim için para önemli değil, yuvama dönüyor olmam daha önemli. İnsanlar sevdikleri şeyler için fedakarlık yapmalı.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Necati Ateş, Antalya'dan öğleden sonra İstanbul'a geleceğini, hava muhalefeti nedeniyle rötar olup olmadığını da bilmediğini ifade etti.